Efterlysning afblæst: Ung kvinde og spædbarn fundet i god behold

16x9
21-årige Betina Lykkegaard Andreasen og hendes spædbarn har været efterlyst af Fyns Politi, men er nu begge fundet. Foto: Fyns Politi

Fyns Politi har aflyst eftersøgningen af den 21-årige Betina Lykkegaard Andreasen og hendes spædbarn.

Betina Lykkegaard Andreasen og hendes en måned gamle spædbarn var ikke set siden torsdag den 10. august, men nu er både mor og barn fundet i god behold.

Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse tirsdag aften.

Torsdag den 10. august skulle spædbarnet anbringes uden for hjemmet, men hverken Fyns Politi eller Nordfyns Kommune kunne få kontakt til Betina Lykkegaard Andreasen. Derfor blev hun efterfølgende efterlyst. 

Sidst set ved Otterup

Betina Lykkegaard Andreasen har adresse på Ørritslevvej i Søndersø, hvor hun efter alt at dømme ikke opholder sig. Kvinden er sidst set på Tokkendrup i Otterup torsdag den 10. august klokken cirka 19.30.

Politiet har i øjeblikket ikke nærmere oplysninger om, hvor Betina Lykkegaard Andreasen og hendes barn kan være søgt hen. Det fortæller vagtchef ved Fyns Politi Hans Jørgen Larsen til TV 2.

- Vi har talt med både familier og venner, men vi har ingen konkrete idéer om, hvor hun kan være henne. Der går nogle rygter om, at hun kan være taget til Jylland, hvor hun har familie, eller til udlandet, men det er ikke bekræftet, siger Hans Jørgen Larsen.

Har I talt med faderen til barnet?

- Ja, men han var meget lidt meddelsom. Vi arbejder ud fra, at hun er forsvundet, på grund af at hendes barn skal anbringes, og ikke ud fra, at der kan være sket hende noget, siger vagtchefen.

Betina Lykkegaard Andreasen beskrives som 21 år, 165 centimeter høj, lettere buttet af bygning og med mellemblondt skulderlangt glat hår. Hun er sidst set i mørke joggingbukser og orange/rosa bluse.