Skud mod bil efterfulgt af biljagt

16x9
Selvom skuddene er faldet i nærheden af Hell Angels klubhus i Nørresundby, har politiet ingen indikationer af, at det har relation til skyderiet (arkivfoto). Foto: TV 2

Chikanekørsel kan været motivet skudepisode og påkørsel.

Fire personer er blevet anholdt, efter et færdselsuheld og et muligt skyderi i Nørresundby fredag eftermiddag.

Baggrunden for episoderne kan være noget chikanekørsel, der fandt sted kort forinden.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Anmeldelse om skud

Tidligere fredag fortalte politiet, at en person tilsyneladende steg ud af sin bil på Hjørringvej for at beskyde to personer fra en anden bil. Ingen af skuddene ramte, og de to personer satte sig ind i deres bil og flygtede fra stedet.

Herefter følger en biljagt gennem Nørresundby, der ender med, at den skydende person påkører de to i krydset mellem Østerbrogade og Sankt Peders Gade.

- Vi får en anmeldelse 16.57 om, at to personer er blevet beskudt på Hjørringvej ude i Nørresundby, fortalte vagtchef Henrik Beck tidligt fredag aften.

- Efterfølgende flygter de fra stedet. Personen, der angiveligt har skudt, kører efter i sin bil. Det ender med et færdselsuheld, hvor han bevidst påkører dem i krydset Østerbrogade og Sankt Peders Gade.

Tæt ved rockerklubhus

Efter færdselsuheldet forlader parterne stedet. Alligevel får politiet hurtigt fat i de to personer, der ifølge anmeldelsen er blevet beskudt. De er blandt de fire anholdte.

Selv om skuddene er faldet i nærheden af Hells Angels klubhus i byen, tyder det ikke på, at skyderiet på nogen måde skulle have relation til rockerne. 

- Den mulige skudafgivelse og færdselsuheldet kan være relateret til en chikanekørsel kort forinden, skriver politiet i sin pressemeddelelse.