Hætteklædte med kniv afbrød serie 4-kamp

16x9

Spiller blev jagtet og var tæt på at blive ramt af kniv.

En fodboldkamp i Aalborg i serie 4 mellem Skalborg SK og KB81 Aalborg måtte mandag afbrydes før tid, da en spiller fra KB81 pludselig blev jagtet med en kniv af fem hætteklædte personer.

Det bekræfter Kristian Nørgaard Thomsen til Nordjyske Stiftstidende. Kristian Nørgaard Thomsen er formand fot DBU Jyllands disciplinærudvalg, der har modtaget indberetningen fra dommeren

Episoden skete en time inde i kampen, hvor KB81-spilleren var trukket ud for at tage et hjørnespark. Umiddelbart efter sparket satte fem hætteklædte personer, der havde stået bag det ene mål, i løb efter spilleren, der flygtede tværs henover banen.

Søgte tilflugt i klubhuset

Nordjyllands Politi blev kaldt til Skalborg Stadion, men da de nåede frem havde gemytterne dæmpet sig. KB81-spilleren havde søgt tilflugt i klubhuset, mens de fem hætteklædte personer var forduftet fra stedet igen, lyder det fra vagtchef ved Nordjyllands Politi Poul Badsberg.

KB81-spilleren ville ikke forklare politiet, hvad der var sket, og kunne ikke genkende forløbet.

- Der var ingen, der havde lyst til at medvirke på stedet, og derfor blev der ikke lavet en egentlig anmeldelse, siger Poul Badsberg.

Ifølge dommerens indberetning var angrebsforsøget koncentreret om den ene person, og det er dommerens vurdering, at hverken han selv, dommerobservatøren, eller andre spillere på noget tidspunkt blev udsat for fare.