Stadig intet spor efter 48-årig kvinde: Politi frygter hun har været offer for en forbrydelse

16x9
Forsvundet kvinde efterlyses. Har du set Mangali Pat Louisa Mfekto? Foto: Station 2 Efterlyst

I over halvanden måned har ingen haft kontakt med Mangali Pat Louisa Mfekto, og politiet mener nu, at intet tyder på, kvinden selv er stukket af.

48-årige Mangali Pat Louisa Mfekto har siden dagene omkring jul været sporløst forsvundet. Hun er sidst set på George’s Bodega i Roskilde, og i Hvalsø hvor hun bor. Politiet blev opmærksom på, hun var forsvundet, da venner og familie i begyndelsen af januar meldte hende savnet.

- Vi har efterlyst den 48-årige kvinde igennem længere tid nu, men der er stadig intet spor efter hende. I begyndelsen var der snak om, at hun kunne være rejst ud af landet, men det tror vi ikke længere på. Lige nu arbejder vi med to teorier: Enten har hun været udsat for en forbrydelse, eller også har hun selv valgt at tage sit eget liv. Under alle omstændigheder skal hun findes, og vi skal finde ud af, hvad der er sket, fortæller Carsten Andersen kommunikationsansvarlig fra Midt- og Vestsjællands Politi til Station 2 Efterlyst.

Den 26. december mener et vidne med sikkerhed at have set Pat, som hun blev kaldt, i området omkring bebyggelsen Pileager i Hvalsø, hvor hun bor. Her skulle Pat have været i selskab med en anden kvinde. Ifølge politiet var sidste gang Pat besøgte George’s Bodega i Roskilde den 25. december. Ansatte og gæster på bodegaen mener at have set Pat på bodegaen senere end den 25. december, men de oplysninger har politiet ikke kunne verificere eksempelvis med kvindens telefonoplysninger.

Al kontakt på telefonen er ophørt

Et af de vigtige spor, politiet har forfulgt, er netop kvindens telefon.

- Vi kan følge hendes telefon frem til den 27. december. Herefter ophører al kontakt på den. Vi formoder derfor, det kan være dagen, hun er forsvundet. Vi er derfor meget interesseret i at høre fra vidner, der skulle have set Pat den dag, fastslår Carsten Andersen.

Den 48-årige kvinde tog ofte toget mellem Hvalsø og Roskilde, og politiet har derfor også ledt efter overvågningsbilleder af kvinden på togstrækningen i de dage, men uden held.

Den forsvundne kvinde bor i Hvalsø, men kommer ofte på bodegaer i Roskilde.
Den forsvundne kvinde bor i Hvalsø, men kommer ofte på bodegaer i Roskilde. Foto: Station 2 Efterlyst

Pat er 48 år gammel, oprindeligt fra Sydafrika, men har boet flere år i Sverige. Så hun taler svensk med dansk accent. Hun beskrives som 160 cm høj og almindelig af bygning. Hun har en skønhedsplet under venstre næsebor.

Den forsvundne kvinde bor alene i sin lejlighed i Hvalsø, men har to børn, der også bor i Danmark.

Signalement af 48-årige Mangali Pat Louisa Mfekto fra Hvalsø. Har du set hende?
Signalement af 48-årige Mangali Pat Louisa Mfekto fra Hvalsø. Har du set hende? Foto: Station 2 Efterlyst

Man kan jo ikke bare forsvinde

På George’s Bodega i Roskilde er man rystet over Pats forsvinden, fortæller bartender Lene Nielsen til Station 2 Efterlyst:

- Hun er typen, der godt kunne være væk et par uger, uden man hørte fra hende, men nu er der gået så lang tid, så vi er sikre på, der må være sket hende noget.

http://nyheder.tv2.dk/krimi/2017-02-02-mistaenkt-for-at-roeve-pengetransport-kan-du-genkende-denne-mand

Pat kom tit på bodegaen, og personalet og stamgæsterne håber nu en efterlysning kan få nogen til at stå frem og fortælle, hvis de ved noget om Pats forsvinden.

- Man kan jo altså ikke bare forsvinde. Det er Danmark, vi taler om, og uanset hvad så skal hun findes, det håber vi meget, hun bliver, siger Lene Nielsen.

Kan du hjælpe politiet med oplysninger i sagen så ring til Midt- og Vestsjællands Politi på 1-1-4.