Tre personer sigtet for drab: Mistænkeligt dødsfald i Aalborg

Person fundet død. Område ved Vesterbro i Aalborg afspærret.

En person er onsdag eftermiddag kort efter klokken 15 fundet død på Vesterbro i Aalborg. Politiet undersøger dødsfaldet som mistænkeligt, oplyser Nordjyllands Politi i tweet.

Desuden oplyser politiet at stedet er afspærret, og der nu skal ske nærmere undersøgelser på stedet, men derudover har politiet ikke yderligere oplysninger.

Ifølge TV 2 NORD's reporter på stedet er tre personer anholdt.

Onsdag aften bekræfter Frank Olsen, vicepolitinspektør hos Nordjyllands Politi, overfor TV 2 at tre mænd er anholdt og sigtet for drab.

- Men vi ved endnu ikke hvem den døde er eller hvordan han er død. Men vi betragter det som et mistænkeligt dødsfald, og de tre er sigtet for drab. Det kan godt være, at manden er død af naturlige årsager. Men de tre har krav på at få rettigheder som sigtede, siger Frank Olsen til TV 2.

Derfor er der heller ikke endnu taget stilling til om de tre mænd skal fremstilles ved grundlovsforhør torsdag med krav om fængsling.

Eftersom Nordjyllands Politi endnu ikke ved, hvem den døde er, har det heller ikke været muligt at underrette de pårørende.

Den ejendom, hvor den døde blev fundet, var værtshus indtil årsskiftet, hvor det lukkede som værtshus. Politiet ved ikke, hvad de fire lavede i lokalerne.

Ifølge TV 2 NORD blev de tre anholdte ført væk i såkaldte DNA-dragter, der skal bevare tekniske spor.

Politiet arbejder nu på højtryk for at identificere den døde og fastslå dødsårsagen.

- Vi er i fuld gang med efterforskningen og har påbegyndt kriminaltekniske undersøgelser, og det kommer til at vare hele aftenen onsdag og nok også natten, siger Frank Olsen til Ritzau.