Politiet jagter gerningsmænd: To omkomne ved brand i Aalborg

Et område ved Heimdalsgade er afspærret, oplyser politiet.

Ifølge TV2 NORD er politi og brandvæsen lige nu massivt til stede på Heimdalsgade i Vejgaard i Aalborg, hvor der er brand i et hus på vejen.

Ifølge NORDJYSKE er to personer omkommet ved branden.

Det bekræfter indsatsleder Søren Korsgaard, Nordjyllands Beredskab i Aalborg..

- Vi blev kaldt til ildebrand i Vejgaard, og den udviklede sig kraftigt og meget hurtigt. Desværre er der fundet to omkomne, fortalte Søren Korsgaard ved 21.30-tiden til NORDJYSKE.

Ifølge TV 2 NORD betragter politiet branden som en forbrydelse, politiet leder efter spor i området i jagten på en eller flere gerningsmænd. Flere hundepatruljer er til stede i området.

Indsatslederen fra Nordjyllands Politi kalder branden en alvorlig sag men er ellers sparsom med oplysninger. Et større område omkring huset er lige nu afspærret.

I et tweet bekræfter Nordjylland Politi, at politiet er til stede i forbindelse med branden, og oplyser desuden at området er afspærret.

Derudover har politiet ikke yderligere oplysninger, hedder det i tweetet.

Sent tirsdag aften bekræfter Nordjyllands Politi i tweet, at to personer er indebrændt, og at politiet betgragter branden som mistænkelig. Men derudover har politiet ikke yderligere oplysninger, hedder det.