Gjorde sig til røver for en burger: Nu er han efterlyst

16x9
21-årig efterlyst for at stjæle en burger på en McDonald's-restaurant. Foto: Flemming Krogh

21-årig mand er efterlyst for at stjæle en burger fra McDonald's på Store Torv i Aarhus.

En 21-årig mand fik en ny titel på sit cv, da sulten pludselig meldte sig lørdag morgen.

Titlen er ikke så flatterende, som man kunne håbe på - den 21-årige tog nemlig kvælertag på en McDonald's-medarbejder på Store Torv i Aarhus for at få en burger.

Han er nu efterlyst af Østjyllands Politi for at begå røveri, skriver TV 2 Østjylland.

Ifølge Thomas Hinge, der er vagtchef hos Østjyllands Politi, er det ikke første gang, at lignende tilfælde er sket. Politiet har i øjeblikket udfordringer med en gruppering af unge i Aarhus, der typisk sent om aftenen, om natten og i morgentimerne har "en helt forkert adfærd".

- Tidligere på aftenen og natten havde vi flere grove overfald i samme område, og det kan ikke udelukkes, at denne person stammer fra den gruppe af voldsmænd, siger vagtchef hos Østjyllands Politi, Thomas Hinge, til tv2oj.dk.

Ikke en klar grænse

Thomas Hinge forklarer, at flere i dette miljø har svært ved at vurdere, hvornår et simpelt tyveri udvikler sig til et røveri.

Det kan også være tilfældet for den 21-årige mand, der nu er efterlyst.

Gerningsmanden beskrives som somalisk af udseende, 20-25 år, 180-185 cm høj og spinkel af kropsbygning. Han havde sort, kort hår samt et længere tæt, mørkt skæg. Den 21-årige var iført mørkt tøj og muligvis røde sko, og så medbragte han to øl.

Har du oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på telefonnummer 1-1-4.