KORT: Her har politiet brug for din hjælp til at opklare forbrydelser

16x9
Tjek kortet og se, hvor du kan hjælpe politiet. Foto: TV 2 / TV 2

Kan du hjælpe? Station 2 Efterlyst har samlet et kort over uopklarede forbrydelser, hvor der er brug for din hjælp til at finde gerningsmændene.

Overalt i landet er der en lang række uopklarede forbrydelser, hvor tips fra netop dig kan være helt afgørende for at anholde efterlyste gerningsmænd eller finde forsvundne personer.

Klik på kortet nedenfor, og se efterlysningerne fra dit nærområde. Kortet viser efterlysninger fra den seneste måned.

Har du oplysninger, der kan hjælpe politiet? Så kontakt dem på telefon 114.

OBS: Station 2 holder sommerferie, så kortet opdateres ikke før, vi er tilbage på tv den 1. september.

Aktuelle efterlysninger
Seneste efterlysninger
16-08-2016 Tre personer begik tricktyveri mod isbutik i Aarhus
Efterlyst
To personer, en kvinde og en mand kom mandag den 15. august klokken 15.20 ind i en isbutik Yogo på Guldsmedgade i Aarhus. De købte varer og betalte med en tusindkroneseddel. Efterfølgende ønskede de at veksle byttepengene, hvorved der opstod forvirring. En tredje person kom ind i butikken midt i samtalen og skabte derved yderligere forvirring. De tre personer kommunikerede alle på et fremmedsprog. Da de tre personer havde forladt butikken, blev det konstateret, at der var stjålet et kontantbeløb.
Signalement
Østeuropæisk af udseende, 45-50 år, 165 cm, almindelig af bygning, kort, sort hår, skæve, brune tænder, talte et fremmed sprog.
Signalement
Østeuropæisk af udseende, 40-45 år, 180 cm, almindelig af bygning, meget, kort/næsten intet sort hår,talte et fremmed sprog.
Signalement
Østeuropæisk af udseende, 20-22 år, 180-185 cm, almindelig af bygning, sort kort hår, talte et fremmed sprog.
Kontakt politiet
Ring til Østjyllands politi på 114.
12-08-2016 Tasketyv stjal 17.000 kroner fra kvinde i Roskilde
Efterlyst
En 43-årig kvinde fra Roskilde var mandag den 8. august omkring klokken 17.30 blevet frastjålet sin taske med blandt andet 17.000 kroner i kontanter. Da hun gik på Stændertorvet, kom en fremmed mand bagfra og trak tasken af hendes skulder, hvorefter han løb videre i retning mod Støden/Skomagergade. Hun råbte op for at gøre opmærksom på tyveri, men kunne ikke selv løbe efter tyven, da hun fulgtes med en person i kørestol. Kontanterne i tasken var feriepenge, som hun netop havde hævet.
Signalement
175-180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Iført: fleecejakke og cowboybukser.
Kontakt politiet
Ring til Midt- og Vestsjællands politi på 114.
12-08-2016 27-årig mand overfaldet og stukket i Aarhus
Efterlyst
Politiet fik i går kl. 02.05 anmeldelse om et overfald begået mod en 27-årig mand fra Aarhus. Manden var på skadestuen, hvor han blev behandlet for fem stiksår i det venstre lår. Ifølge den 27-årige skete overfaldet på Viby Torv natten til torsdag den 11. august mellem klokken 00.00 og klokken 01.00. Politiet kender ikke baggrunden for overfaldet, og manden vil ikke give yderligere oplysninger om overfaldet. Den forurettede er en 27-årig mand, 180 cm, slank af bygning, kort, blondt hår, blå øjne, som på overfaldstidspunktet var iført en sort dynjakke. Han har ikke været i livsfare og er nu udskrevet fra hospitalet. Politiet vil meget gerne i kontakt med vidner, der har set overfaldet.
Kontakt politiet
Ring til Østjyllands politi på 114.
12-08-2016 71-årig udsat for tricktyveri ved Centerholmen i Greve
Efterlyst
En 71-årig kvinde fra Greve blev den 11. august omkring klokken 14.00 ved Centerholmen kontaktet af en fremmed mand, der på engelsk spurgte, om hun kunne veksle en 200 kroneseddel. Hun tog sin pung frem for at se, om hun kunne veksle. Herunder pressede manden sig op ad den 71-årige og pegede ned i hendes pung. Herunder lykkedes det ham ubemærket at stjæle hendes dankort, hvilket hun først opdagede lidt senere. Hun skyndte sig at spærre kortet for at undgå eventuelt misbrug.
Signalement
Romansk af udseende, 35-40 år, 180-190 cm høj, kraftig af bygning, brunt kort hår, iført mørkbrun striktrøje og lysbrune bukser, talte engelsk.
Kontakt politiet
Ring til Midt- og Vestsjællands politi på 114.
11-08-2016 13-årig forsøgt røvet da han tog forkert bus til skole i Ringsted
Efterlyst
En 13-årig skoledreng fra Store-Merløse anmeldte onsdag den 10. august sammen med sin mormor et røveriforsøg mod ham tidligt på morgenen ved Outlet-centret i Ringsted. Den 13-årige var kommet til at tage en forkert bus på vej i skole og havnede derfor ved centret. Her skulle han have tiden til at gå, inden bussen gik retur mod Store-Merløse. Da han mellem klokken 08.30-09.00 gik på bagsiden af McDonalds, standsede en lysegrå bil med ridser ved siden af ham. Ud af bilen steg tre mænd, der henvendte sig til den 13-årige for kort efter at begynde at skubbe til ham og vælte ham rundt. De gennemsøgte hans skoletaske og hans lommer, men fandt intet af værdi af tage fra ham. Afslutningsvist fik den 13-årige et slag på kinden, inden de tre mænd kørte fra stedet i deres bil. Den 13-årige havde af fysiske skader kun en lettere rødmen på kinden, men var naturligt påvirket af hændelsen i øvrigt.
Signalement
20-25 år, anden etnisk baggrund end dansk, kraftigt bygget, sort fuldskæg, iført sort hættetrøje med print, hætten var oppe, iført sorte bukser og kondisko
Signalement
20-25 år, anden etnisk baggrund end dansk, tynd, bar sort hue og røg cigaret, havde skægstubbe, iført grå hættetrøje med tegn eller bogstaver på maven, blå Adidas-bukser med hvide striber og kondisko
Signalement
20-25 år, anden etnisk baggrund end dansk, almindelig af bygning, kort hår, bar solbriller, iført hvid T-shirt og havde tatovering på venstre arm
Kontakt politiet
Ring til Midt- og Vestsjællands politi på 114.
11-08-2016 Pistolrøver slog til i Middelfart
Efterlyst
En forretning på Havnegade i Middelfart blev en 10. august klokken 22.38 udsat for røveri. En mand med en pistol kom ind og truede de ansatte. Han fik intet udbytte med sig og forlod stedet til fods via bagudgangen, hvor en hvid VW Caddy holdt og ventede på ham. 180 centimeter høj, spinkel af bygning, iført grå hættetrøje, truede med pistol, som var sort og 15-20 centimeter lang.
Signalement
Cirka 180 centimeter høj, spinkel af bygning, iført grå hættetrøje, truede med pistol, som var sort og 15-20 centimeter lang.
Kontakt politiet
Ring til Fyns politi på 114.
10-08-2016 Skænderi mellem kærestepar førte til vold på Roskilde Station
Efterlyst
Klokken 14.30 den 9. august henvendte en 30-årig mand fra Roskilde sig til politiet, fordi han for få minutter siden var blevet slået på kinden af en mand på jernbanestationen. Den 30-årige havde forinden med sin mobiltelefon filmet, at en mand og en kvinde havde skændtes højlydt på stationen, ligesom manden flere gange havde slået ud efter kvinden. Da manden opdagede, at den 30-årige filmede optrinnet, vendte han sin vrede mod den 30-årige, som blev ramt en enkelt gang på kinden efter mandens flere forsøg på at ramme ham med hånden.
Signalement
30-50 år, ca. 170 cm høj og almindelig af bygning.
Kontakt politiet
Ring til Midt- og Vestsjællands politi på 114.
10-08-2016 Tyv snød sig ind i lejlighed og ville hjælpe med telefon i Odense
Efterlyst
En mand skaffede sig den 9. august klokken 18.45 adgang til en lejlighed ved at ringe på dørtelefonen, og under påskud af at skulle besøge nogen på en etage højere oppe blev vedkommende lukket ind af den forurettede. Forurettede havde problemer med sin telefon, og gerningsmanden tilbød at hjælpe. Undervejs stjal manden en pung med kontanter og sygesikringsbevis fra den forurettedes taske, som stod i en sofa i nærheden af telefonen.
Kontakt politiet
Ring til Fyns politi på 114.
08-08-2016 Mænd stjæler kvindes kort i toget på Aarhus Banegård
Efterlyst
En 38-årig kvinde skulle søndag den 7. august klokken 15.11 med toget fra Aarhus Banegård sammen med sine to mindreårige døtre. To mænd hjalp dem ind i toget, hvorunder de stjal forurettedes kort. Den ene mand tog, uden forurettede bad om det, den ene kuffert ind i toget. Der var lidt forvirring om, hvor de skulle gå hen, og kufferten blev flere gange løftet op af manden. Tæt bag forurettede stod hele tiden en anden mand. De to mænd forlod toget, og netop som de gik fra forurettedes siddeplads, opdagede hun, at hendes taske stod åben, og kortet var væk.
Signalement
Østeuropæisk af udseende, 45-55 år, 175 cm, buttet, meget kortklippet/sparsom hår, iført mørkt tøj og en kørkeblå jakke med lyslås, medbragte en lille, sort trolly "Swiss".
Signalement
Østeuropæisk af udseende , 190 cm, iført mørkt tøj.
Kontakt politiet
Ring til Østjyllands politi på 114.
07-08-2016 Røver stjal kvindelig cyklists taske på sti
Efterlyst
En 32-årig kvinde cyklede natten til den 7. august omkring klokken 01.30 på Brabrandstien, da hun mærkede, at der blev rykket i hendes skuldertaske. En ukendt gerningsmand rykkede tasken fra kvinden og cyklede videre fra stedet.
Signalement
20-40 år, lyst hår, kraftig af bygning, sort overtøj, talte med dansk accent. Kørte på en mørk mountainbike/citybike.
Kontakt politiet
Ring til Østjyllands politi på 114.
07-08-2016 Tyv beskyldte mand for at være skyld i cykelulykke i Odense
Efterlyst
Forurettede blev den 7. august klokken 10.00 stoppet af en mand, som insisterede på at forurettede var skyld i, at manden var væltet på sin cykel. Manden bad om 250 kroner for at få cyklen lavet, og forurettede tog derfor sin pengepung frem for at lede efter pengene. Men her snuppede manden snuppede pengesedlerne fra pungen og cyklede hurtigt fra stedet.
Signalement
45-55 år, dansk. Iført orange trøje, blå bukser og var cyklende på en sort herrecykel.
Kontakt politiet
Ring til Fyns politi på 114.
05-08-2016 Politi jager hundemorder i Harreslev
Efterlyst
Politiet efterlyser vidner, der kan give oplysninger om en eller flere gerningsmænd, som åbenbart har lagt gift ud for hunde i Harreslev. Der er tilsyneladende en dyreplager på spil, som hader hunde og derfor lægger gift ud i naturen. Politiet bekræfter ét tilfælde, hvor en hund fra Harreslev måtte aflives af en dyrlæge.
Kontakt politiet
Ring til Syd- og Sønderjyllands politi på 114.
05-08-2016 10-årige piger udsat for blotter i Vordingborg
Efterlyst
Torsdag den 4. august klokken 13.55 fulgte en yngre mand efter to 10-årige piger, der var ude at gå en tur på Bakkebøllestien ved Vintersbølle Skovvej i Vordingborg. Manden trådte pludselig frem fra skoven uden bukser på og blottede sig for de to piger.
Signalement
16-18 år, 175-180 cm høj, spinkel, hvid hudfarve, lyst hår, iført rød hættetrøje, hvid t-shirt, kasket og sorte jeans. Han kørte på en mindre sort drengecykel med orange staffering.
Kontakt politiet
Ring til Sydsjællands og Lolland-Falsters politi på 114.
05-08-2016 Vidner søges til grov vold efter Brøndby-fodboldkamp
Efterlyst
I forbindelse med UEFA cup kampen mellem Brøndby IF og Hertha Berlin på Brøndby stadion torsdag aften den 4. august, blev en 20-årig tysk fan overfaldet af en gruppe Brøndby-fans. Den tyske fan fulgtes med sine tre venner, da en gruppe på syv-ni yngre Brøndby-fans råbte efter dem. Tyskerne råbte igen, hvorefter gruppen af Brøndby-fans gik til angreb. Den 20-årige blev herunder skubbet omkuld og sparket flere gange i hovedet. Den 20-årige mistede bevidstheden og blev efterfølgende bragt til rigshospitalets traumecenter med skader i hovedet. Hans endelige tilstand er endnu ukendt. Flere personer var vidner til overfaldet og råbte gerningsmændene an, hvorefter disse tog flugten. Overfaldet skete cirka klokken 23.25på parkeringsrække 13 ved Brøndby Stadion. Københavns Vestegns politi vil meget gerne i kontakt med vidner, der overværede episoden, eller har kendskab til gerningsmændenes identitet.
Kontakt politiet
Ring til Københavns Vestegns politi på 114.
05-08-2016 Passager blev skubbet ud af bus og brækkede foden
Efterlyst
Den 29. juli klokken 22.40 blev en buspassager udsat for vold og sparket ud af bus 151mellem Odense og Assens på Faaborgvej. Gerningsmanden mente ikke, der var plads til flere i bussen og skubbede derfor den forurettede, der faldt baglæns ud af bussen, vred rundt på sin fod på kantstenen og brækkede en knogle i foden.
Signalement
45-50 år, ca. 185 cm høj, kraftig af bygning, brune øjne og meget kort mørk hår.
Kontakt politiet
Ring til Fyns politi på 114.
05-08-2016 Kvindelig cyklist overfaldet på vej til arbejde i Odense
Efterlyst
En kvinde cyklede den 4. august klokken 03.45 på arbejde ad Dalumvej, da der pludselig hoppede en dansk mand i 40-erne ud foran hendes cykel, hvorunder hun væltede ned på cykelstien. Manden slog forurettede 3-4 slag i maven, hvorefter han forsvandt.
Kontakt politiet
Ring til Fyns politi på 114.
04-08-2016 Nabo opdager indbrud i villa i Ringsted
Efterlyst
Klokken 13.19 den 3. august anmeldte en borger tyveri på Østre Parkvej i Ringsted. Han havde hørt en rude blive brudt op hos naboen, og efterfølgende så han to gerningsmænd, hvoraf den ene kravlede ind ad det opbrudte vindue. Da den gerningsmand, der var kravlet ind, få minutter efter kom ud, løb begge hen til en bil, som de flygtede i mod Kaserne Allé. Politiet kørte hurtigt mod området, men fandt hverken de to indbrudstyve eller deres flugtbil. Fra villaen havde de stjålet diverse smykker, inden de flygtede. Politiet fandt hverken de to gerningsmænd, eller deres flugtbil, der var en mindre hvid bil – formentlig af mærket Peugeot eller Audi.
Signalement
Mellemøstlig af udseende, 17-20 år, 170-180 centimeter høj. Almindelig kropsbygning, lys i huden, sort, kort og krøllet. Iført en sort læderjakke og sorte jeans.
Kontakt politiet
Ring til Nordsjællands politi på 114.
04-08-2016 13-årig bestjålet på trækbane i Helsingør
Efterlyst
Klokken 13.59 den 3. august anmeldtes, at en 13-årig pige kort forinden gik på Trækbanen i Helsingør, da en tyv kom gående bagfra og tog hendes mobiltelefon ud af hånden på hende, hvorefter han løb fra stedet og til et busstoppested, hvor han tog en cykel og kørte fra stedet.
Signalement
Mellemøstlig af udseende, 30-35 år, cirka 170 centimeter, almindelig kropsbygning, sort hår. Yderligere kendetegn: Håret strittede på toppen og iført en mørkegrå hættetrøje med hvid stribe, sorte bukser. Medbragte en sort mountainbike uden skærme.
Kontakt politiet
Ring til Nordsjællands politi på 114.
04-08-2016 Serieblotter på spil i Esbjerg-området
Efterlyst
Det er med meget stor sandsynlighed den samme mand, der ved flere lejligheder har blottet sig og blufærdighedskrænket piger og kvinder i Esbjerg-området hen over forår og sommer. Tirsdag aften den 2. august klokken 21.08 slog en blotter igen til, denne gang på Hulvej i Tjæreborg, hvor en 22-årig kvinde blev antastet af en mand på rulleskøjter. Placeret bag en busk trak han bukserne ned og begyndte at onanere foran kvinden. Det er det tredje tilfælde af blufærdighedskrænkelse indenfor ganske få dage, og hos lokalpolitiet i Esbjerg er man af den overbevisning, at der er tale om samme gerningsmand. Blandt andet var der den 11. maj om aftenen med få timers mellemrum to tilfælde i Vognsbølparken, hvor en mand blottede sig først for to kvinder og senere for en 15-årig pige.
Signalement
Mellemøstlig eller østeuropæisk af udseende, 20-25 år, mellem 175 og 180 centimeter høj med kort mørkt hår.Han har været iført blå eller sorte shorts.
Kontakt politiet
Ring til Syd- og Sønderjyllands politi på 114.
04-08-2016 To BMW’er stjålet i Nørresundby
Efterlyst
Onsdag aften den 3. august stjal ukendte tyve en sort BMW 535 3,0 D Touring samt en brun BMW X5 3,0 fra Bilforum Import A/S på Hjørringvej i Nørresundby. Tyvene brød ind i bilforretningen ved at knuse ruden i glasdøren på siden af bygningen, hvorefter de kunne låse døren op indefra.
Kontakt politiet
Ring til Nordjyllands politi på 114.
04-08-2016 Truende tricktyve stjal flere tusinde kroner fra 30-årig i Egå
Efterlyst
En 30-årig bilist kørte natten til torsdag den 4. august klokken 00.20 på Grenåvej i Egå, hvor han blev vinket ind til siden af en ung mand i sort BMW, som holdt i en buslomme med katastrofeblink tændt. Den unge mand bad om at låne en mobiltelefon, hvilket undrede den 30-årige, da den unge mand allerede stod med en telefon i hånden. Imens de diskuterede, blev bildøren pludseligt af en medgerningsmand. Da billisten konfronterede medgerningsmanden, stjal gerningsmanden 7.300 kroner i kontanter samt et par brine Ray Ban-solbriller. Samtidig truede gerningsmanden billisten, da han sagde, han havde taget et billede af hans sygesikringsbevis, og at han ville få problemer, hvis han kontaktede politiet. Herefter smed gerningsmanden tegnebogen på jorden, og de to tyve kørte fra stedet.
Signalement
Arabisk af udseende, 23-27 år 170-175 cm, sort og kort hår med armycut, stor næse, iført hvid t-shirt og blå cowboybukser.
Signalement
Arabisk af udseende, 175-180 cm, spinkel, kort, mørkt hår, hættetrøje, som var trukket op om hovedet.
Kontakt politiet
Ring til Østjyllands politi på 114.
04-08-2016 Skaldet mand jages efter angreb på asylansøger i Tønder
Efterlyst
En 15-årig asylansøger fra Afghanistan blev i weekenden den 30.-31. juli overfaldet i Tønder. Politiet leder efter en skaldet mand, der er beskrevet meget nøjagtigt. Efter anmeldelse om et voldeligt overfald på en 15-årig asylansøger fra Afghanistan i Tønder, jagter politiet en skaldet voldsmand. Episoden fandt sted natten til lørdag den 30. juli ved jernbaneoverskæringen Vestergade/ Strucksallé. Den 15-årige var kort før klokken 01.00 sammen med to kammerater på vej hjem til asylcentret på Ulriksallé. Ifølge anmeldelsen blev de tre unge stoppet af to danske mænd. Den ene tog fat i den 15-årige, der blev væltet omkuld og sparket i ansigtet. Overfaldet blev umiddelbart efter anmeldt til politiet.
Signalement
20-25 år gammel og 175-185 cm. Han var muskuløs og skaldet. Ifølge beskrivelsen har han en karakteristisk gang, hvor han skyder brystet frem i et forsøg på at gøre sig bredere
Signalement
Danskudseende, 20-25 år og 175-185 år. Han havde mørkt, kort hår.
Kontakt politiet
Ring til Syd- og Sønderjyllands politi på 114.
04-08-2016 Kvinde forsøgte at begå tricktyveri i Mellerup
Efterlyst
En østeuropæisk kvinde ringede onsdag den 3. august klokken 15.30 på døren hos en 68-årig kvinde i Mellerup og bad om et glas varmt vand. Den 68-årige gik ud i køkkenet, og kvinden fulgte med ind i entreen. Anmelder gav kvinden glasset med vand, og kvinden bad nu også om, at der kom sukker i vandet. Den 68-årige bad kvinden til at gå udenfor entredøren for at vente. Kvinden gik fra stedet til fods og fik ikke noget med.
Signalement
Romansk af udseende, 35-40 år, manglede en fortand, talte engelsk og medbragte en rygsæk.
Kontakt politiet
Ring til Østjyllands politi på 114.
04-08-2016 To kvinder stjal champagne fra Meny i Sønder-Omme
Efterlyst
Cirka 30 år gammel, cirka 170 cm høj og almindelig af bygning medlyst kort hår. Han medbragte i flere tilfælde en almindelig bærepose.
Signalement
Mellemøstlig af udseende, 30-35 år, 160-165 cm høj, almindelig af kropsbygning, mørk i huden og med sort, mellemlangt hår. Hun beskrives desuden som værende indehaver af en " sjov" næse. Kvinden var iført lyslime Adidassko, lyseblå benklæder med mærker foran samt en hvid trøje med påført bogstavet A og en cowboyjakke over.
Signalement
Mellemøstlig af udseende, 30-35 år, 170-175 cm høj, almindelig af kropsbygning, mørk i huden og med sort, langt hår opsat i en knold. Hun var iført hvide sko, lys cowboynederdel og en lyseblå cardigan med hætte og mørkeblå syninger.
Kontakt politiet
Ring til Sydøstjyllands politi på 114.
03-08-2016 Mand snød dankort fra kvinde i Super Brugsen i Faaborg
Efterlyst
Da en kvinde handlede i Super Brugsen i Faaborg blev hendes pinkode afluret. Da hun var på vej ud, kørte der en mand op på siden af hende og kaldte på hende. Hun lagde varerne i bilen sammen med sin pengepung, men da hun vendte ryggen til tingene for at hjælpe manden, blev hendes dankort stjålet. Tyveriet skete den 2. august omkring klokken 11.45.
Signalement
Østeuropæisk af udseende, 40-45 år, 170-175 centimeter høj, kraftig af bygning, brunt og kort hår, talte dansk med accent. Var iført mørkt tøj og medbragte et danmarkskort.
Kontakt politiet
Ring til Fyns politi på 114.
03-08-2016 Røver rev mand omkuld i Odense
Efterlyst
Forurettede sad på en trappe umiddelbart øst for Grønlandsgade den 2. august omkring klokken 19.30 ved jernbanebroen. Her blev han pludseligt revet bagover af gerningsmanden. Gerningsmanden tog ca. 600 kr., et gavekort til Menu på 290 kr. samt epilepsimedicin.Herefter løb han fra stedet ad Kertemindestien mod vest.
Kontakt politiet
Ring til Fyns politi på 114.
03-08-2016 Nordsjællands Politi offentliggør billede af tricktyv
Efterlyst
I midten af juli hævede manden på billedet 16.000 kroner fra 80-årige Inges betalingskort, og politiet er meget interesserede i at finde ud af, hvem han er, og hvor han befinder sig. Kortet var nemlig kort forinden blevet stjålet, efter en eller flere gerningspersoner havde afluret Inges pinkode. Manden hævede pengene den 15. juli 2016 omkring klokken 13 i Hørsholm, men politiet mistænker ham for at stå bag flere tricktyverier.
Signalement
Formentlig østeuropæer, omkring 30-35 år, kort sort hår, skægstubbe, nydelig i tøjet
Kontakt politiet
Ring til Nordsjællands politi på 114.
03-08-2016 Indbrudstyve overrasket på Ledagervej i Roskilde
Efterlyst
Klokken 15.30 den 2. august fik politiet et opkald fra en opmærksom borger, hvor både han selv og sønnen havde set en fremmed, sort bil ved en af de andre villaer på vejen. Der var yderligere set tre fremmede mænd på stedet. Inden politiets ankomst til stedet kørte bilen, hvis nummerplade anmelderen havde aflæst, fra stedet med de tre mænd i ukendt retning. Politiet ledte forgæves efter bilen i området og kunne efterfølgende konstatere, at der i villaen, hvor bilen var set, var begået et indbrud. Et vindue var brudt op, og tyvene havde ledt hele huset igennem og stjålet en iPad. Bilen med de tre mænd var i forvejen meldt stjålet fra København den 8. juli, men blev fundet senere på aftenen i København.
Signalement
Udlænding, ca. 180 cm høj, iført sort kasket.
Signalement
Udlænding, ca. 180 cm høj.
Signalement
Udlænding, 30-35 år, 170-180 cm høj, tyndt fuldskæg, iført grå løbetrøje.
Kontakt politiet
Ring til Midt- og Vestsjællands politi på 114.
03-08-2016 Tankekspedient snydt af to yngre kvinder i Skive
Efterlyst
Kiosken hos Johnsen Autoservice på Resenvej i Skive blev tirsdag eftermiddag den 2. august udsat for tricktyveri. To yngre kvinder kom ind. Den ene bestilte en sodavand og betalte med en 1000 kroneseddel. Derefter bestilte den anden kaffe. Da de var væk, opdagede ekspedienten, at de to udover kaffe og sodavand også uberettiget havde fået 500 kroner med sig. De kørte væk i en udenlandsk indregistreret bil - en sort VW Passat, med registreringsnummer WRA1L05.
Kontakt politiet
Ring til Midt- og Vestjylland politi på 114.
02-08-2016 Tricktyve snuppede 83-årigs dankort i Dianalund
Efterlyst
En 83-årig mand fra Ruds Vedby-området var mandag den 1. august klokken 11.30 i gang med at hæve penge, da et udenlandsk par henvendte sig og sagde, han havde tabt 150 kroner på jorden. Dén hoppede den 83-årige mand ikke på, og han sagde, at det ikke var hans penge. Alligevel lykkedes det parret at snuppe mandens dankort og bytte det med et andet, der allerede var spærret. Snarrådigt fik den 83-årige mand straks fat i sin bank og fik kortet spærret. Da havde det langfingrede par allerede forsøgt at hæve på kortet.
Signalement
Mellemøstlig af udseende, 40-50 år, almindelig kropsbygning, sort hår, og talte dansk. Han var iført en skjorte.
Kontakt politiet
Ring til Sydsjællands og Lolland-Falsters politi på 114.
02-08-2016 Tricktyve på spil hos guldsmed i Skive
Efterlyst
To roma-lignende kvinder forsvandt med et armbånd efter et besøg hos guldsmed Hartmann i Adelgade i Skive. De to kvinder kom ind og så først på en halskæde og derefter på diverse armbånd. De besluttede sig for halskæden, men skulle lige i banken for at hæve flere penge. Efter de var gået, konstaterede ekspedienten, at et armbånd var væk. De to kvinder talte engelsk med accent, beskrives som 35-40 år, 175-180 centimeter høje, brune i huden, med kort sort hår, de havde begge mellemrum mellem fortænderne og guldtænder i siderne.
Kontakt politiet
Ring til Midt- og Vestjylland politi på 114.
02-08-2016 Kvinde franarret dankort i Næstved Storcenter
Efterlyst
En 58-årig kvinde fra Næstved blev mandag 1. august mellem klokken 11.23 og 12.34 bestjålet, da hun var i Næstved Storcenter. Hun havde handlet og var ved at pakke sine varer, da en tyv snuppede hendes Dankort. Det opdagede kvinden dog først, da hun knap fire timer senere havde brug for sit kort igen. Da var det væk. Tyven – eller tyvene – havde i mellemtiden handlet for store beløb i fire forskellige forretninger og hævet et tilsvarende anseeligt beløb i en hæveautomat.
Kontakt politiet
Ring til Sydsjællands og Lolland-Falsters politi på 114.
02-08-2016 Butikstyveri afværget i Fakta i Store-Heddinge
Efterlyst
Klokken 14.30 den 1. august anmeldte personalet i supermarkedet Fakta på Sigerslevvej i Store-Heddinge, at de havde afværget et butikstyveri begået af to udenlandskudseende kvinder, der havde forladt butikken til fods. Personalet havde bemærket, at de to kvinder kom ind med blandt andet en tom taske. Da de gik ud, betalte den ene kun for nogle få varer, medens den anden forsøgte at få en stopfyldt taske forbi kassen. En medarbejder konfronterede kvinden med tasken med sin mistanke om tyveri, hvorefter hun efterlod tasken og gik fra stedet sammen med den anden kvinde. Medarbejder gik efter, hvilket bevirkede, at kvinderne råbte ad hende. Den efterladte taske var fyldt med barberskrabere, læskedrikke og hårprodukter til en værdi af 777 kroner.
Signalement
Ikke etnisk dansker af udseende, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Langt, Talte: Dansk, Iført: Grå bukser, grå cardigan, sort stropbluse, sorte Nike sko, Medbragte: Lyserød day-taske;
Signalement
Ikke etnisk dansker af udseende, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Mellemlangt, Talte: Dansk, Iført: Sort cardigan, lille leopard bukser, sorte sko.
Kontakt politiet
Ring til Midt- og Vestsjællands politi på 114.
02-08-2016 Tricktyve snød 84-årig ved Vig Station
Efterlyst
Den 1. august fik en 84-årig mand fra Vig Station klokken cirka 14.05 stjålet sit dankort ved en hæveautomat, da han ville hæve penge. Efter indtastning af pinkoden blev han prikket på ryggen af en fremmed mand, der henledte opmærksomheden på 150 kroner, som lå på jorden. Den fremmede mand samlede pengene op og gav den 84-årige pengene i hånden uden at sige noget. Cirka en halv time senere opdagede den 84-årige, at han ikke længere var i besiddelse af sit eget kort, men derimod et dankort med en fremmed mands navn på. På hans bankkonto var der i mellemtiden hævet 13.100 kroner uberettiget, og den 84-årige mistænkte den fremmede mand for at være kørende i en sort, 4-hjulstrukken dieselbil, som netop holdt ud for hæveautomaten på gerningstidspunktet. Den fremmede forsvandt muligvis i den beskrevne bil.
Signalement
Ikke etnisk dansker af udseende, ca. 165 cm høj, kraftig af bygning, kort brunligt hår, iført gul/brun slipover og grå bukser.
Kontakt politiet
Ring til Midt- og Vestsjællands politi på 114.
01-08-2016 Politiet advarer mod tricktyve i Arrild
Efterlyst
En mand og en kvinde har i fællesskab begået flere tricktyverier i slutningen af juli i Tønder og Vejen-området. Det er hver gang sket ved at stjæle varer fra butikkens varelager eller udstillingen for bagefter at få varerne ombyttet til kontanter. I Dagli' Brugsen i Arrild scorede de på den konto omkring 3000 kroner. Udbyttet var noget mindre i Brugsen i Toftlund og Bredebro. Det dansktalende par efterlyses af Syd- og Sønderjyllands Politi.
Signalement
Cirka 30 år, cirka 170 cm høj og almindelig af bygning med sort/ mørkt langt hår. Hun medbringer en stor håndtaske/ skuldertaske.
Signalement
Cirka 30 år gammel, cirka 170 cm høj og almindelig af bygning medlyst kort hår. Han medbragte i flere tilfælde en almindelig bærepose.
Kontakt politiet
Ring til Syd- og Sønderjyllands politi på 114.
01-08-2016 Gruppe overfaldt mand på torvet i Ringsted
Efterlyst
Klokken 13.28 den 20. juli anmeldte en 33-årig mand fra Ringsted, at han var blevet overfaldet på Torvet af flere voldsmænd, som efterfølgende var flygtet fra stedet – bl.a. i et par biler. Den 33-årige havde forinden været på et nærliggende værtshus, hvor han var blevet uvenner med en bekendt. De var herefter gået hver sin vej fra stedet, men på Torvet blev den 33-årige opsøgt af en gruppe, hvoraf han genkendte et par af den bekendtes venner. Pludselig blev han overfaldet med diverse slag i hovedet, hvorefter de stak af i nogle biler, som offeret på grund af sin tilstand ikke var i stand til at hæfte sig nærmere ved. Offeret blev bragt til skadestuen til behandling, mens politiet forsøgte at lede efter gerningsmændene i byen. Lokalpolitiet i Ringsted hører fra personer, der har bemærket overfaldet på Torvet, eller som har bemærket de biler, som overfaldsmændene flygtede i.
Kontakt politiet
Ring til Midt- og Vestsjællands politi på 114.
01-08-2016 98-årig frastjålet dankort i sit hjem
Efterlyst
Gerningsmanden gik den 30. juli ind i en lejlighed på Stadionvej i Middelfart, hvor døren var ulåst. Her tog vedkommende et dankort fra en lomme og udgav sig for at være en fra banken, der skulle kontrollere, om der var fejl på dankortet. Gerningsmanden blev beskrevet som flink og sød af forurettede, som er 98 år og har svært ved at huske forløbet.
Kontakt politiet
Ring til Fyns politi på 114.
01-08-2016 19-årig mand fra Køge efterlyses for bedrageri, afpresning og vold
Efterlyst
Midt- og Vestsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde den 19-årige Houssen Nasser, som har været efterlyst af politiet siden starten af maj 2016. Han skal anholdes og sigtes i flere sager primært om bedrageri og afpresning begået mod andre unge primært i Køge og Herfølge samt en sag om personfarlig kriminalitet. Politiet har i den forgangne tid ledt efter Houssen Nasser, der er uden fast bopæl, hos hans familie og på relevante tilholds- og opholdssteder, men uden at kunne finde ham. Derfor beder politiet nu offentligheden om hjælp til at finde ham. Har man oplysninger om den eftersøgtes opholdssted, eller træffer man ham, bedes Midt- og Vestsjællands Politi straks underrettet Borgerne opfordres til at undlade at tage kontakt til den eftersøgte, men i stedet straks kontakte nærmeste politi.
Signalement
19 år, almindelig af bygning, ca. 170 cm høj, sort hår, særlige kendetegn: tatovering af fem navne på højre overarm.
Kontakt politiet
Ring til Midt- og Vestsjællands politi på 114.
01-08-2016 Fire påsatte brande i Aulum – vidner efterlyses
Efterlyst
Politiet efterlyser vidner til fire brande i Aulum, der er startet natten til mandag den 1. august. Her har ukendte gerningsmænd sat ild til fire containere. Containerne er ikke antændt steder, der umiddelbart er til fare for mennesker. Alligevel vil politiet nu til bunds i sagen. Den første brand opstod klokken 23.00, hvor politiet fik en melding om en brand i to forskellige containere på Vævervej. Herefter opstod en brand klokken 04.40 bagved Rema 1000 i Aulum, og igen klokken 05.00 blev der sat ild i presset pap i en container i nærheden af Ørrevej. Et vidne fortæller i forbindelse med branden at have set en gammel Mazda 323 køre ad Ørrevej umiddelbart før den ene af episoderne.
Kontakt politiet
Ring til Midt- og Vestjylland politi på 114.
01-08-2016 Tricktyv snød ekspedient i Børneshoppen i Brønderslev
Efterlyst
Det lykkedes onsdag eftermiddag en udenlandsk tricktyv at narre penge fra en ekspedient i Børneshoppen i Bredgade i Brønderslev. Kvinden, der talte engelsk, kom ind i forretningen ved 14-tiden og ville købe et armbånd til 100 kroner. Hun ville betale med en 1000 kroneseddel, men skabte så meget forvirring om betalingen, at hun slap derfra med 500 kroner for meget i byttepenge.
Signalement
Talte engelsk, beskrives som østeuropæer, mørklødet med langt sort hår. Hun var cirka 25-30 år, 175 centimeter høj og var iført en grå trøje.
Kontakt politiet
Ring til Nordjyllands politi på 114.
01-08-2016 To mænd stukket med kniv I Næstved – vidner efterlyses
Efterlyst
Natten til søndag den 31. juli klokken 01.00 opstod der tumult på Fiskerhusvej i Næstved, som mundede ud i, at to mænd blev stukket med kniv. De blev begge kørt til behandling på sygehuset og er uden for livsfare. Politiet efterlyser vidner, der kan have oplysninger om knivstikkeriet.
Kontakt politiet
Ring til Sydsjællands og Lolland-Falsters politi på 114.
01-08-2016 Tyve klippede gitter over i Svenstrup
Efterlyst
En tyv har i løbet af natten til mandag 1. august været i gang på Klokkevej i Svenstrup. Tyven har åbnet et vindue samt klippet gitteret bag vinduet op, og han har derefter haft fri passage til garagen. Her har tyven stjålet en cykel.
Kontakt politiet
Ring til Nordjyllands politi på 114.
01-08-2016 Taxa-chauffør røvet med kniv i Odense
Efterlyst
TAXA Fyn kørte den 29. juli to somaliere fra banegården til Hybenhaven omkring nummer 72. De ville betale med visa/dankort, som de smed i bilen og løb. Taxachaufføren løb efter, men stoppede op, da den ene viste en mindre kniv og sagde noget, han ikke forstod. Taxachaufføren løb tilbage til bilen.
Signalement
Somalier, slank, 170-180 cm, 15 - 17 år, sorthættetrøje, hætte trukket op, sorte bukser, sorte kondisko.
Signalement
Somalier, slank, 160-170, 15-17 år, sort hættetrøje, sort kasket, sorte bukser, røde sko, mulig kronraget. Forsvandt i Hybenhaven ad sti mod Egeparken/Bøgeparken.
Kontakt politiet
Ring til Fyns politi på 114.
01-08-2016 Tre mænd røver kiosk i Virum
Efterlyst
Klokken 21.58 den 30. juli anmeldtes et overfald i en kiosk på Virum Torv, hvor tre personer kom ind i forretningen efter lukketid og var voldelige overfor den mandlige kioskejer. De tog dagens omsætning fra ham og forsvandt i ukendt retning.
Signalement
25-30 år gammel, ca. 185 cm. høj, alm. af bygning, lys i huden, iført sort hættetrøje, sorte joggingbukser, handsker og tildækket ansigt. Talte dansk uden accent.
Signalement
25-30 år gammel, ca. 185 cm. høj, alm. af bygning, iført mørk hættetrøje, handsker og tildækket ansigt.
Signalement
25-30 år gammel, ca. 185 cm. høj, kraftig af bygning, iført mørk hættetrøje, handsker og tildækket ansigt.
Kontakt politiet
Ring til Nordsjællands politi på 114.
01-08-2016 Tre mænd stjal pung fra rollator
Efterlyst
Tre gerningsmænd ringede den 29. juli mellem klokken 13 og 14 på døren og bad om at låne toilettet hos den forurettede, som lukkede alle tre ind. Inden de tre gerningsmænd gik, opdagede forurettede, at pungen som lå i soveværelset på vedkommendes rollator var væk.
Signalement
Dansk af udseende, 20-25 år, talte dansk, iført: pænt tøj.
Signalement
Dansk af udseende, 20-25 år, talte dansk, iført pænt tøj.
Signalement
Ikke etnisk dansker af udseende, 20-25 år, talte dansk, iført pænt tøj.
Kontakt politiet
Ring til Fyns politi på 114.
01-08-2016 Ukendt mand røvede Aldi i Kalundborg
Efterlyst
Klokken 11.10 den 30. juli anmeldte personalet i supermarkedet Aldi, at en røver under trussel med en mindre kniv havde fået udleveret kontanter. Røveren kom ind i supermarkedet og henvendte sig til en yngre medarbejder, der blev truet hen til en ledig kasse. Herfra fik vedkommende udleveret kassebeholdningen i form af både mønter og sedler, som blev lagt i en sort, medbragt plastpose. Røveren flygtede fra stedet ad Nyvangsvej og derefter i ukendt retning. Politiet kørte til området med flere patruljer - herunder en hundepatrulje - for at lede efter røveren. Ingen led fysisk overlast i forbindelse med røveriet, og politiet fandt ikke nogen, der kunne mistænkes i sagen.
Signalement
Østafrikansk af udseende, ca. 30 år, ca. 180 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: meget mørk – ikke sort, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: rundt hoved, Talte: helt fint dansk, Iført: sort og hvid, mest sort, meleret jakke med lange ærmer, mørkeblå cowboybukser, bar sorte solbriller, Medbragte: i venstre hånd en sammenfoldet plast indkøbspose, sort med mønster, i højre hånd en dolk med blåt skæfte og 8-10 cm buet blad.
Kontakt politiet
Ring til Midt- og Vestsjællands politi på 114.
01-08-2016 Mand begik indbrud i dødsbo i Esbjerg
Efterlyst
En nabo blev søndag den 31. juli opmærksom på en alarm fra et hus på en villavej i Esbjerg. Naboen vidste, at huset stod tomt, fordi beboeren døde for nogen tid siden. Derfor løb han om til huset. Samtidig kom en mand ud gennem hækken og løb væk fra stedet.
Signalement
Dansk af udseende, ca. 40 år, 165-170 cm høj, karseklippet og med sort skæg. Iført en sort jakke og bar på en sort mulepose og en lommelygte.
Kontakt politiet
Ring til Syd- og Sønderjyllands politi på 114.
01-08-2016 Billist begik blufærdighedskrænkelse mod 14-årig pige
Efterlyst
En blot 14-årig pige blev søndag den 31. juli klokken 14.55 udsat for blufærdighedskrænkelse, da en mand i sin bil kørte op ved siden af pigen, der gik på fortovet ad Marievangsvej i Slagelse. Manden havde bukserne nede om anklerne og gned på sit lem. Pigen blev meget forskrækket og skyndte sig hjem.
Signalement
30 år, dansk af udseende, kort mørkt hår og iført en blå t-shirt. Politiet hører gerne fra vidner, der kan have oplysninger om episoden eller manden i bilen.
Kontakt politiet
Ring til Sydsjællands og Lolland-Falsters politi på 114.
Vis flere