11-årig blev far efter sex med kammerats 36-årige mor

16x9

En opsigtsvækkende overgrebssag fra New Zealand, hvor en 11-årig dreng er blevet far efter at have haft sex med sin klassekammerats 36-årige mor, bliver nu en politisk sag.

Justitsminister Judith Collins vil gøre det muligt at retsforfølge kvinder for voldtægt. Det skriver New Zealand Herald.

- Sagen rejser et vigtigt spørgsmål. Jeg vil forhøre mig hos fageksperter om hvorvidt, der er behov for at ændre lover, siger Collins.

Rektoren på drengens skole i South Auckland siger, at han fik et chok, da den 11-årige fortalte ham, at han havde et seksuelt forhold til klassekammeratens 36-årige mor.

Drengen bad rektoren om hjælp til at slippe ud af forholdet. Rektoren fortæller, at drengen udmærket var klar over situationens alvor, da han kom for at få hjælp.

Forholdet mellem drengen og den 36-årige kvinde startede i april sidste år. Kvindens søn pjækkede fra skole og inviterede kammeraten til at tilbringe dagen hjemme hos dem. I løbet af dagen serverede moren øl for den 11-årige dreng, som hun endte op med at have sex med.

Det blev starten på et seksuelt forhold, som stod på i flere måneder. Drengen var fyldt 12 år, da den 36-årige kvinde fødte hans barn. De sociale myndigheder har fjernet babyen fra hjemmet.