Fik stjålet sin identitet: - Jeg tør ikke åbne postkassen

16x9

Pludselig begyndte regningerne at dumpe ned i postkassen hos Maria Magnusdottir i Horsens

Pludselig begyndte regningerne at dumpe ned i postkassen hos Maria Magnusdottir i Horsens.

Regninger for en iPad og en iPhone 5, som Maria Magnusdottir aldrig havde bestilt eller modtaget fra teleselskabet 3Mobil.

- Jeg er kunde ved et andet teleselskab. Så jeg tænkte, at det nok bare var en fejl. Jeg ringede ind til dem, og til min store overraskelse fik jeg besked om, at jeg havde købt disse ting i Silkeborg, og jeg er fra Horsens. Teleselskabet havde set både kørekort og havde en underskrift fra mig, fortæller Maria Magnusdottir til tv2.dk.

Det var på det tidspunkt, at hun opdagede, at hendes kørekort var blevet stjålet.

- Jeg har meldt det til teleselskabet, politiet og kommunen. De er på sagen. Men der bliver ved med at dukke regninger op.

Frygter flere regninger
Senest i weekenden har Maria Magnusdottir modtaget to breve fra inkasso med besked om at betale regningerne.

- Jeg er gravid. Vi har lige købt hus, og vi vil gerne købe en bil, hvilket bliver svært, hvis jeg ryger i RKI.

I weekenden lå der også et brev fra et helt tredje teleselskab, Telia, hvori der står, at Maria Magnusdottir har oprettet et abonnement.

- Så der er ingen tvivl om, at tyven er godt i gang med at misbruge mit kørekort. Jeg frygter, at der er flere regninger på vej og tør ikke åbne postkassen af frygt for, hvad der ligger deri næste gang.

Har du været udsat for svindel på en lignende måde, eller kender du nogen, der har været udsat for det, så skriv til journalist Anne Schøning Christensen på ansc@tv2.dk