Forældre: Nej, vi har ikke vænnet os til lockout!

16x9

Mens politiske eksperter og politikere er overbeviste om, at danskerne har vænnet sig til lockouten, så er meldingen noget anderledes, hvis man spørge

Mens politiske eksperter og politikere er overbeviste om, at danskerne har vænnet sig til lockouten, så er meldingen noget anderledes, hvis man spørger forældrene til skoleeleverne.

tv2.dk har modtaget adskillige mails og kommentarer på Facebook fra oprørte forældre.

Særligt analysen fra TV 2 Nyhedernes politiske kommentator, Henrik Qvortrup, har fået forældrene op af stolen.

Ifølge Qvortrup har kilder tæt på regeringen fortalt ham, at man er overrasket over, hvor afslappet danskerne har taget lockouten.

Ved at blive kvalt i logistisk mareridt
Tina Gram fra Greve skriver til tv2.dk, at hun har en anden version af den analyse.

- Grunden til at vi forældre ikke er i gang med at tilrettelægge, koordinere og planlægge en massiv folkedemonstration er, at vi simpelthen er ved at blive kvalt i et logistisk mareridt for at få passet vores skolebørn, samtidig med at vi skal have en hverdag til at fungere.

Samme melding kommer fra Torben Riis:

- Vi har ikke vænnet os til lockouten! Tværtimod er de fleste familier med børn i skole ved at gå op i limningen over det evige puslespil, det er at finde alternative pasningsmuligheder til børnene, skriver han.

En af de berørte skoleelever, Silke Villekjær Jensen, skriver:

- Jeg bliver ALDRIG vænnet til denne lockout, og jeg håber virkelig, at jeg kommer i skole inden den 1. maj, og at jeg kan få min eksamen til tiden.

Du finde Henrik Qvortrups analyse i linkboksen til højre.