Eftersøgt leger kispus med politi

16x9

Siden en 32-årig mand blev stukket ikke mindre end 27 gange med en kniv på Café Runddelen på Nørrebro i København den 17. marts, har en af de formodede gerningsmænd leget kispus med politiet.

- Vi kan ikke finde den sidste mand, som vi mangler, siger politikommissær Steffen Th. Steffensen til Ritzaus Bureau.

Østre Landsret har allerede afgjort, at den 46-årige mistænkte skal varetægtsfængsles, men det er endnu ikke lykkes politiet at anholde ham.

- Vi overvejer at sende et billede af ham til pressen, så vi skal til at have ophævet navneforbuddet, så vi kan bruge offentligheden til at finde ham, fortæller Steffen Th. Steffensen.

En overgang var offeret i livsfare efter de mange stik, og politiet er nu villig til at inddrage danskerne, hvis det kan føre til anholdelsen af den sidste mistænkte i den alvorlige forbrydelse.

- Vi har ingen anelse om, hvor han gemmer sig, men han er formentlig et eller andet sted i landet. Så nu forsøger vi at få et billede af ham, så vi kan fange ham, siger Steffensen.

Der er allerede tre mænd fængslet i sagen, senest en 19-årig mand med tilknytning til AK 81, en slags lærlingeafdeling til rockerbanden Hells Angels.

Han er foreløbig varetægtsfængslet frem til 15. april, mistænkt for at have holdt døren ud til det værtshustoilet, hvor knivstikkene foregik.

Steffensen har tidligere opfordret den 46-årige til at melde sig selv uden held.