Christian Kjær havde opsparing på 92 millioner

16x9

I dag fortsætter striden om 135,6 millioner kroner, som Janni Spies har stævnet sin eksmand Christian Kjær

I dag fortsætter kampen om 135,6 millioner kroner, som Janni Spies har stævnet sin eksmand Christian Kjær for i Østre Landsret.

Mens parret selv afgav deres partsforklaringer i sagen tirsdag og onsdag, er det i dag bl.a. parrets fælles revisor Ole Svendsen, som skal forklare deres regnskaber.

Indtil videre har partsforklaringerne afsløret et voldsomt privatforbrug hos parret, som hver især fik særeje for at beskytte deres respektive formuer under ægteskabet. Alligevel stævner Janni Spies sin eksmand for 135,6 millioner kroner, i det hun mener, hun under ægteskabet har bidraget til at berige ham og bl.a. gennem betalingen af omfattende renoveringer af Kjærs huse, og udnyttelse af hendes negative aktiebeskatning har øget hans formue.

Parrets forklaringer står i skærende kontrast til hinanden. Hvor Janni Spies beskriver sin eksmand som både ægtefælle, advokat og rådgiver, der havde fingrene dybt nede i hendes lommer og den formue på 737 millioner kroner, som hun arvede fra Simon Spies, så har Christian Kjær forklaret, at han ikke kunne følge med i ekskonens svimlende privatforbrug og at han derfor måtte bede hende om selv at betale flere ydelser.

Følg med LIVE fra kl. 9.30 her.