Olivias familie håber på hjælp fra medier

16x9

Familien til den forsvundne Olivia Østergaard håber nu, at mere mediedækning i Schweiz kan hjælpe med at finde den 20-årige jurastuderende, som nu er væk på syvende døgn.

- Der er en stor, landsdækkende avis, der i dag har Olivia på forsiden, og flere lokale medier er også begyndt at skrive om sagen, siger Olivias onkel, Karsten Østergaard, til tv2.dk.

Der har været forlydender om, at Olivia er blevet set i både Schweiz og i Tyrkiet, men Karsten Østergaard ved ikke, om politiet har fulgt op på disse meldinger.

- Men vi tager selvfølgelig imod alle henvendelser om Olivia med kyshånd. Det ville være rart, hvis nogen kunne pege os i den rigtige retning. Vi er på lige så bar bund nu, som vi var, den dag hun forsvandt.

Søgte efter Olivia i sø
Politiet søgte i går efter Olivia i den lokale sø, men her fandt man intet. Der er tidligere blevet søgt efter den unge dansker med sporhunde i grøfter, slugter og på skovarealer i området omkring Zug.

Politiet ved, at Olivia Østergaard forlod sin bopæl i den schweiziske by Zug tirsdag morgen klokken 5.30 for at tage til universitetet i Zürich. Men siden har ingen set hende, og man ved ikke om hun nogensinde kom på toget, fordi overvågningsbilleder fra den offentlige transport er blevet slettet. Politiet antager, at hun aldrig dukkede op på universitetet.

Den unge kvinde blev meldt savnet onsdag, efter at kvindens kæreste tirsdag og onsdag ifølge familien havde ringet rundt til venner og bekendte for at høre, om hun var hos dem.

Efterlyst over hele Europa
Da Olivia Østergaard forsvandt var hun ifølge politiet klædt i en sort filtjakke med hætte ligesom hun gik i sorte halvhøje hæle, oplyses det.

Olivia Østergaard er 178 centimeter høj, slank af statur og har langt, blond hår. Hun taler schweizertysk, engelsk og dansk. Hun er tatoveret på begge underarme og har også en tatovering på højre tommelfinger.

Olivia Østergaard er efterlyst over hele Europa via det europæiske politisamarbejde.