Ingen spor efter Olivia i sø

16x9

Den 20_årige Olivia Østergaard er forsvundet på syvende døgn

Den 20-årige Olivia Østergaard er forsvundet på syvende døgn. Og trods intens eftersøgning er politiet stadig på bar bund.

- Der er desværre intet nyt i sagen her til formiddag, siger politiets talsperson Marcel Schlatter til tv2.dk.

Politiet søgte i går efter Olivia i den lokale sø, men her fandt man intet. Der er tidligere blevet søgt efter den unge dansker med sporhunde i grøfter, slugter og på skovarealer i området omkring Zug.

Politiet ved, at Olivia Østergaard forlod sin bopæl i den schweiziske by Zug tirsdag morgen klokken 5.30 for at tage til universitetet i Zürich. Men siden har ingen set hende, og man ved ikke om hun nogensinde kom på toget, fordi overvågningsbilleder fra den offentlige transport er blevet slettet. Politiet antager, at hun aldrig dukkede op på universitetet.

Den unge kvinde blev meldt savnet onsdag, efter at kvindens kæreste tirsdag og onsdag ifølge familien havde ringet rundt til venner og bekendte for at høre, om hun var hos dem.

Efterlyst over hele Europa
Da Olivia Østergaard forsvandt var hun ifølge politiet klædt i en sort filtjakke med hætte ligesom hun gik i sorte halvhøje hæle, oplyses det.

Olivia Østergaard er 178 centimeter høj, slank af statur og har langt, blond hår. Hun taler schweizertysk, engelsk og dansk. Hun er tatoveret på begge underarme og har også en tatovering på højre tommelfinger.

Olivia Østergaard er efterlyst over hele Europa via det europæiske politisamarbejde.