Lastbilulykke spærrede motorvej

16x9

Opdatering: Vestmotorvejen blev åbnet igen klokken 07:00, men det kan fortsat være en god ide at finde en alternativ rute, da der kan være store kødannelser.

Bilister, der normalt benytter sig af Vestmotorvejen i østgående retning, skal her tidligt tirsdag morgen finde en anden rute på vej til arbejde eller regne med længere rejsetid.

Motorvejen er nemlig spærret i østgående retning omkring Ringsted, efter at en lastbil ved 2-tiden endte i rabatten og kørte ned i en to meter dyb grøft.

Det fortæller vagtchef ved Midt- og Vestsjælland til tv2.dk.

Ingen kom til skade under ulykken, men flere kranbiler kæmper med at få fjernet det tonstunge køretøj, inden den travle morgentrafik sætter ind.

- Det går vist meget godt med at få den op, og meldinger går på, at motorvejen forhåbentlig kan blive åbnet mellem seks og syv, men det har taget lidt tid, for den type kranbiler er jo ikke ligefrem lagervarer nær Ringsted, siger han til tv2.dk.

På trafikken.dk kan trafikanter, der normalt benytter sig af denne rute, læse, at de i stedet for kan dreje af motorvejen ved frakørsel 35 ved Ringsted Ø og benytte rute 14 til Roskilde.

Holder du i kø? Send et billede til boru@tv2.dk