De 10 Apps: De bedste nye spil

Der findes et hav af spil derude til din smartphone, men vi har nogle favoritter, som vi meget gerne vil dele med jer.

Der findes et hav af spil derude til din smartphone, men vi har nogle favoritter, som vi meget gerne vil dele med jer. Det er dog kun til Android og iOS, da Windows Phone først nu er ved at komme efter det, men vi synes stadig der mangler lidt.

[image:fid:40902]
Draw Something - Android & iOS 

Spillet for ordekvilibrister Wordfeud har i den grad gået sin sejrsgang over det ganske land og resten af verden. Men hvad så, hvis du i virkeligheden er bedre med et pensel og et lærred, og hellere vil prøve kræfter med en omgang Tegn og Gæt? Så skal du have fingre i Draw Something. Spillet er simpelt og bygger på Tegn og Gæt. Du spiller med dine venner, og en hel del har hurtigt taget spillet til sig - så der skulle være mulighed for at finde nogen at spille imod. 

[image:fid:40903]
Osmos HD - Android & iOS

Osmos HD, et af sidste års flotteste og bedste til iPhone og iPad, har fundet vej til Android. Så selvom titlen ikke er spritny, så er det virkelig et imponerende spil, der bringer dig i en nærmest zen-agtig tilstand. Bestemt et kig værd, både hvad angår lydside, grafik og gameplay.  

[image:fid:40904]
World of Goo - Android & iOS

Det er efterhånden et par år siden, at World of Goo kom til verden og tog alle med storm. Og nu er det at finde på både iOS og Android. Det unikke gameplay og charmerende grafik gør spillet til en nyklassiker, og gameplayet er som skræddersyet til at blive afviklet på touchskærme. Især på tablets er World of Goo en fremragende oplevelse. 

[image:fid:40905]
Amazing Breaker/Ceramic Destroyer - iOS/Android

Har du fået nok af vrede fugle og grønne grise, så kast et blik på Amazing Breaker til iOS og Ceramic Destroyer til Android. Gameplayet minder om Angry Birds, men er alligevel sit eget. Det handler om at ødelægge figurerer ved hjælp af bomber med forskellige egenskaber. Med en slangebøsse-andordning. 

Selvom det givetvis lyder skræmmende bekendt, så er spillet et kig værd. Om ikke andet, så kan spillet agere afveksling fra fuglene og de grønne grise. 

[image:fid:40906]
Reckless Racing 2 Android & iOS

Reckless Racing er en gammel kending og favorit på Beep-redaktionen. Både på grund af gameplayet, men også på grund af den labre grafik. Begge dele er kun blevet bedre med 2’eren, der fandt vej til iOS og Android i starten af året. 

Er du til casual bilspil, så er Reckless Racing 2 en oplagt mulighed. 18 forskellige biler, 24 baner, underholdende gameplay og fremragende grafik. Eneste anke er prisen, der lyder på knap 30 kroner. Gisp! 

[image:fid:40908]
Edge iOS & Android Billede

Edge er ikke just noget nyt spil. Men det er nu kommet til flere platforme i en opdateret version med flere baner. Og vil man gerne have et utraditionelt spil, som blander puzzle og platform med et lys- og lydshow ad libitum, så er Edge lige sagen.  

Spillet går ud på at få din kube fra A til B. Og det er naturligvis aldrig nogen nem opgave.  

[image:fid:40909]
GTA 3 iOS & Android

GTA 3 behøver vist ikke nogen videre introduktion. Det er rent nostalgi-trip at gå, løbe, hustle, skyde og være en rigtig nar i Liberty City. Samtidig imponeres man over, at hele spillet kan være i og afvikles på ens lille og ydmyge smartphone. Hatten af for det. 

Styringen er naturligvis ikke så god, som man husker den fra Playstationen. Men følelsen af at være i Liberty City med et massivt følge af skrigende politisirener er helt intakt. 

[image:fid:40910]
Super Crate Box iOS

Super Crate Box er et højteksplosivt shooter-spil. Det gælder meget simplet om at overleve så længe som muligt, og samtidig skyde så mange af de monstrøse skabninger, der er ude efter dig. Du bliver udstyret med forskellige våben, og ellers er gameplayet helt straight forward. 

[image:fid:40911]
Smash Cops/Reckless Getaway iOS/Android

Vil du gerne udfordre lovens lange arm, men synes måske, at GTA 3 er en lige lovlig stor mundfuld, så tag et kig på Smash Cops og Rekless Getaway. Det er begge to titler, som henvender sig til den destruktive racing-gamer. Det handler groft sagt om at køre politiet af banen og slippe godt fra det. 

[image:fid:40912]
Minecraft - Android & iOS
Minecraft har gået sin sejrsgang verden over med over 20 millioner spillere. Simpelt sagt, så er Minecraft et spil, som lader dig bygge huse, andordninger, landskaber, kunst og hvad du ellers skulle have lyst til. En slags virtuel legokasse - som er uendelig. Du kan spille alene og sammen med andre. Og altså nu også på din smartphone. 


Vil du selv se, hvor imponerende Minecraft kan være, så kig forbi Troldspejlet, som i flere omgange har haft Minecraft og dets imponerede bygningsværker under lup. 

De kommer også i marts måned

Et af de mest populære og omtalte spil til iOS kommer nu også til Android. Det drejer sig om Temple Run, som skulle dukke op i Google Play den 27. marts.

[image:fid:40913]

Og så kommer vi heller ikke uden om den næste version af de finske fugle. Angry Birds Space kommer til iOS, Android, PC og Mac den 22. marts, og som navnet antyder, så er hele banden denne gang endt i rummet. 

Du kan se en præsentationsvideo her. 

http://www.youtube.com/watch?v=lxI1L1RiSJQ

Har du nogle gode bud på flere spil - og gerne til Windows Phone, så del det endelig med alle os andre i kommentarfeltet forneden.