10 apps der letter dine julegaveindkøb

1.

1. eKvittering

Smart app, der kan samle dine kvitteringer direkte på mobilen, så du ikke længere skal gemme på de små papirlapper. Endnu er det kun butikker som eksempelvis Bilka, Magasin, Bauhaus og Sportigan, men flere er på vej. Dog kan du stadig tage et billede med mobilen, og eKvittering vil så gemme på sagerne for dig.

2. PriceRunner

Det kan være svært at gætte sig til, hvad priserne er i butikkerne kontra på nettet. Men PriceRunners app gør det skamløst nemt for dig at tjekke, om prisen findes billigere et andet sted. Du scanner blot stregkoden, og straks finder app'en varen blandt de mere end tre millioner produkter i deres eget katalog. 

3. Post Danmark / Spor Pakken

Nu har du så fundet varen, købt og betalt den - og nu venter du så bare på at modetage den med posten. Eller det kan være, du skal sende pakker til mosteren på Fyn. I så fald er denne app et godt bud på hjælpemidlet til at holde øje med gaver, der sendes rundt i landet.

4. Danske Bank Mobilbank

  • Pris: Gratis
  • Platform: iPad

Der er en god grund til at fremhæve Danske Banks fremragende app til iPad, der som den første bank i Danmark formåede at gå tablet-size. Sidenhen er der kommet andre til. Danske Banks app giver et ekstra overblik, hvor du kan tilføje en del ekstra bank-relaterede apps direkte i selve app'en. Smart, når december skal opgøres, og kartoffelkuren skal findes frem fra sidste år. App’en findes i øvrigt også til iPhone, Android og Windows Phone.

5. Julegaveideer / Gift Ideas Europe

Hvis du er helt blank for ideer til kæresten, din far eller måske din favorit gadget-redaktør, David Guldager, så er denne app et bud værd. Her giver den dig bud på gaver alt afhængig af relation, køn og alder.

6. Krak

Skal du finde adressen eller telefonnummeret på en bestemt butik, så er Kraks app din bedste ven. Du har også mulighed for at søge efter butikker inden for bestemte kategorier, hvorefter de dukker op på kortet, så du eksempelvis kan se, hvor den nærmeste boghandel er.

7. Gift Plan / Gift Calender

Det kan være et helvede at finde passende gaver til alle, og specielt når man er sent ude og den 23. december står helt blank for ideer. Men disse apps er netop med til at hjælpe dig - hvis du i så fald begynder nu. For her kan du løbende skrive ideer ned til din familie, så snart du kommer i tanke om dem.

8. Indkøbslisten Sync

Hold styr på de gaver, du skal have købt på shoppeturen, med Indkøbslisten. Med den kan du synkronisere dine lister med eksempelvis kærestens, så I har større overblik over, hvem der køber hvad.

9. eTilbudsavis

Hvis du elsker at møve dig igennem den store papirbunke af tilbudsaviser for at finde ud af, hvor du skal gøre dit næste rabatkøb på julegaverne, bør du tjekke denne app ud. Den samler nemlig de fleste tilbudsaviser digitalt, så du kan bladre i deres PDF-udgaver.

Men endnu bedre: Den gør det også muligt at søge efter tilbud i nærheden af dig. Hvis du for eksempel er på udkig efter en spillekonsol, kan du se, hvor der er det bedste tilbud i nærheden. Smart og ganske overskueligt.

10. Julegavelisten

Men det er jo ikke kun dig, der skal handle gaver ind til andre - du skal jo også selv have gaver. Og her er Julegavelisten smart, fordi den gemmer din ønskeliste og deler den på Facebook, så dine venner altid ved, præcist hvad du ønsker dig. Det går selvfølgelig også den anden vej, så du er opdateret på, hvad vennerne ønsker sig.

Kom endelig selv mere flere bud på, hvordan juleshoppingen bliver lettere at komme igennem med mobilapps.