Mon prinsgemalen dypper snabelen?

16x9

Prins Henrik er ikke bare ridder af elefanten, han skal også male den

Han er ridder af én - og nu vil han minsandten også til at male på én: Prins Henrik bliver protektor for og deltagende kunstner i Elephant Parade Copenhagen.

Prinsgemalen bliver protektor for den store kunstbegivenhed, hvis formål er at rejse midler til arbejdet med at redde den asiatiske elefant.

Har indvilget i at udsmykke elefant
Ydermere har hans kongelige højhed takket ja til selv at udsmykke en af de 100 elefanter, der skal indgå i den store kunstudstilling, der til sommer kan opleves i København og på Frederiksberg.

"Det er mig en glæde at påtage mig protektionen for Elephant Parade Copenhagen. Kongehuset og jeg personligt har et stort hjerte for verdens elefanter," fortæller prinsgemalen og fortsætter:

"Ikke mindst indsatsen for at sikre levesteder for de truede elefanter i Asien, hvor dronningen og jeg på nærmeste hold har oplevet arbejdet med at skabe bedre vilkår for elefanterne."

Forventer at rejse et par millioner
Elephant Parade har til dato rejst mere end 46 mio.kr., heraf er 25 millioner kroner gået direkte til arbejdet med at redde den asiatiske elefant. Elephant Parade Copenhagen forventer at lægge yderligere et par millioner kr. dertil.