Bieber-fans flået: 3100 kr. i billet-overpris

16x9

Billetterne til Justin Biebers koncert i Danmark bliver solgt for over 3700 kroner

Du skal have den helt store pengepung frem, hvis du vil have billet til Justin Biebers udsolgte koncert på lørdag i København.

For selvom Billetlugen, der udbyder billetter til det 19-årige popikons optræden, for længst har meldt udsolgt, så er det fortsat muligt at skaffe billetter.

En af de hjemmesider, hvor du kan købe de attraktive adgangsbeviser til Parken, er viagogo.dk, men her er den højeste billetpris langt over 599 kroner plus gebyrer, som den officielle makspris ellers lyder.

I stedet for får du nemlig lov til at betale 3.728 kroner for en siddeplads på Parkens C-tribune.

Og den overpris på over 3.100 kroner er langt fra lovlig, fortæller Henrik Sedenmark, der er jurist i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, til tv2.dk.

- Du må, hverken som privat eller erhvervsdrivende, sælge billetter til kultur- eller idrætsarrangementer videre til et beløb, der er højere end det, den er udbudt til. Du må altså ikke kræve mere, end du selv har givet, siger Henrik Sedenmark til tv2.dk.

Viagogo ønsker ikke at stille op til interview med tv2.dk, men de oplyser i en mail, at det ikke er dem, der sælger billetterne. De har derfor ikke indflydelse på prisen, lyder det fra Viagogo.

Det er dog ikke muligt at se, hvem der så sælger billetterne på viagogo.dk, og billetudbyderen svarer ikke længere på tv2.dk's mails.