GN-topchef: Vi giver konkurrenterne kamp til stregen

Mens konkurrencen på høreapparatmarkedet spidser til, er GN Group kampklar.

Danske GN Group har godt gang i salget af både høreapparater. Det viser selskabets seneste regnskab.

Det er høreappratdivisionen, der er vigtigst for selskabet, der også sælger headsets. Samlet set var omsætningen efter andet kvartal på 2.252 millioner kroner.

Vi vil i hvert fald give alle konkurrenterne kamp til stregen

Anders Hedegaard, adm. direktør, GN Hearing

Det er specielt forretningen med at hjælpe hørehæmmede, der går godt. Men der er øget konkurrence, og det er virksomheden klar til, forsikrer topchefen for GN Hearing:

- Når vores konkurrenter kommer med nye produkte øger det kampen om kunderne, men sådan er vilkårene i den her branche, siger Anders Hedegaard. 

- Men vi oplever, at kunderne stadig har en stor præference for vores produkter, som man også kan se i tallene. Vi vil i hvert fald give alle konkurrenterne kamp til stregen. Indtil videre ser det ud til at gå rigtig godt, siger Anders Hedegaard

Her kan du se hele Anders Hedegaards bud på, at hvordan GN Hedegaard skal vinde et meget konkurrencepræget marked. 

Omsætningen er 217 millioner kroner højere, end omsætningen lød på i samme periode sidste år.  

Analytikere havde ellers på forhånd spekuleret i, at koncernen kunne blev nødt til at drosle ned for forventninger til selskabets resultater ved årets

Nye produkter

Mens konkurrencen altså buldrer derud af med nye produkter fra konkurrenterne arbejder GN Hearing i øjeblikket på en femte generation af deres trådløse teknologi.

Anders Hedegaard vil ikke løfte sløret for, hvornår den nye serie bliver lanceret, men siger dog:

- Der er jo ikke en grund til at komme på markedet med noget, når man har noget, der går rigtig godt. Så det kommer ikke i morgen, men vi får det på markedet, når det er klart, og vi synes, det passer ind i det konkurrencemæssige billede.

Det klassiske headset oplever faldende salg, og derfor skal der tænkes nyt i GN Group. René Svendsen-Tune, adm. direktør for GN Audio, fortæller mere om de nye tiltag i GN Group.