Samsung kommer med god kemi på Beep 2011

Samsung fokuserer på funktionalitet og fleksibilitet, når de præsenterer deres nye, spændende produkter. - Med vores innovative teknologi er det mulig

Samsung fokuserer på funktionalitet og fleksibilitet, når de præsenterer deres nye, spændende produkter.

- Med vores innovative teknologi er det muligt at forbinde alle dine enheder - SMART TV, kamera, smartphone, laptop, tablet, og printer - på kryds og tværs. Vores produkter er med andre ord super kompatible. Vi kalder det god kemi, fortæller marketing direktør for Samsung Danmark, Solvej Lee.

Samsungs produkter gør brugeren i stand til at uploade billeder direkte fra kameraet til Facebook og Youtube, eller udskrive dokumenter direkte fra laptoppen eller smartphonen på printeren. Og dét helt uden den sædvanlige irritation forbundet med ledninger eller USB overførsel. Det hele foregår nemlig trådløst.

LÆS OGSÅ: Oplev Playstation Vita på Beep 2011

På Beep 2011 præsenterer Samsung blandt andet smartphonen Galaxy Note, der er udstyret med en smart pen til at skrive noter direkte på den 5,29 tommer store farvestærke Super-AMOLED skærm, den lette og tynde Galaxy Tab 7.7, der er blot 7,89 millimeter tynd og kun vejer 335 gram, samt den populære og ultraslanke 9-serie laptop i det unikke og slidstærke materiale Duralumin.

Desuden får de besøgende mulighed for at opleve hele den nye serie af Samsungs SMART LED TV, der er propfyldt med de nyeste muligheder inden for 3D, apps og internet@tv.

LÆS OGSÅ: Oplev Microsoft på Beep 2011

De foto-interesserede kan også prøve Samsungs nye kompakte systemkamera, flagskibet NX200, med en opløsning på 20,3 megapixels, der samtidig er et af de mindste kompakte systemkameraer på markedet.

Venter på Galaxy Nexus

Endnu har Samsung ikke officielt annonceret, at de også vil have deres nye topmobil Samsung Galaxy Nexus med på messen, men vi håber stærkt på, at den også er finde på deres store stand, så du kan prøve lige så hurtigt som vi kan.

Husk forsalg af Beep 2011 billetter er startet, og det kan godt betale sig at købe billetter allerede nu. I forsalg får man nemlig 30 dages abonnement på TV 2 Sputnik og tre udgaver af magasinet T3 gratis med i købet. Skynd dig, inden det slutter fredag den 11. november kl. 11.11.

Køb billetter her: wupti.com/beep2011