Nu er Google+ åben for alle

Google begyndte en lukket Field-test af deres nye sociale tjeneste Google+ ved kun at lukke inviterede ind i varmen.

Google begyndte en lukket Field-test af deres nye sociale tjeneste Google+ ved kun at lukke inviterede ind i varmen. Men som enhver anden skolefest, så var det nemt at snige andre med ind til baren. 

Det har Google nu også indset og helt åbnet for sluserne, så dørmændene ikke længere skal se din invitation for at du kan få adgang. 

LÆS OGSÅ: Få vennerne med over på Google+

Du kan blot suse ind forbi google.com/+ og straks oprette en profil på tjenesten. Herfra er det bare at finde venner og bekendte på tjenesten, sætte dem i cirkler og gøre klar til at 'hangout' med dem. Husk også at finde dine egne personlige 'sparks'.

Google+ kunne meget vel blive "det nye Facebook", hvor alle dine venner og bekendte kan dele indhold med hinanden på nettet. 

LÆS OGSÅ: Sådan er Google+

Men hvad siger I, der allerede har stået et stykke tid på dansegulvet og sippet eksklusive drinks. Hvad siger I til tjenesten indtil videre?

Tak for tippet, Daniel

EDIT: Rygtet går nu på at google+ åbner og lukker for invite-free tilmeldinger. Man skal vist være lidt heldig alligevel. (Kilde: Sharon Vaknin, Cnet)

OPDATERET KL 11.41:

Vi har lige fået en mail fra Googles talsperson her i Danmark, Christine Sørensen, der skriver

"Google+ er ikke åben for alle endnu. Vi er stadig i gang med at field teste, og som del af testforløbet kommer vi til at åbne og lukke Google+ for brugere en gang i mellem - som fx i nat. Vi lancerede gennem en field test til en meget lille gruppe for at teste og få mere feedback. Men vi glæder os selvfølgelig til at åbne Google+ for alle".

Så I må fortsætte med at dele indgangen til andre brugere.