Jailbreak din egen iPad 2

Normalt tager det ikke særlig lang tid, før fikse mennesker finder en passende jailbreak til Apples nye produkter, men nu først adskillige måneder eft

Normalt tager det ikke særlig lang tid, før fikse mennesker finder en passende jailbreak til Apples nye produkter, men nu først adskillige måneder efter iPad 2 blev lanceret kan man jailbreake den. 

Men så er det dog også en af de nemmeste jailbreak, der endnu er ramt nettet. For det kræver ikke meget mere end at besøge websiden JailbreakMe.com.

Sådan jailbreaker du iPad 2:

* Tag backup af din iPad i iTunes

* Besøg www.jailbreakme.com med iPads Safari-browser

* Tryk 'Free' og så 'Install'. Tryk kun én gang på knapperne, det kan dog tage et stykke tid før trykket registreres. 

* Færdig. 

Nu kan du bruge jailbreakets egen version af App Store kaldet Cydia til at installere et hav af apps, der ikke har været forbi Apples censur. 

[image:fid:38956]

At jailbreake Apples produkter betyder blot, at man kan installere egne programmer og indhold som ikke nødvendigvis er under Apples skarpe kontrol.

Eksempelvis kan man jailbreake Apple TV version 2, der ud fra boksen kun kan bruges til at se film og serier ved at leje eller købe dem gennem Apples iTunes. Efter jailbreaket er det muligt at installere video-programmer som XBMC og Boxee, så man kan bruge den som mediecenter til fjernsynet. 

Det kan give produktet merværdi, hvis ikke man bryder sig om de begrænsede muligheder hos Apple, men selvfølgelig åbner man også sin enhed op for mulige hackere og virus, da man ikke er på samme måde beskyttet.

Kilde: Engadget