Gør det nemt at downloade Youtube-video

Der findes et hav af videoer og klip på Youtube, som kan ses igen og igen - og ikke mindst igen.

Der findes et hav af videoer og klip på Youtube, som kan ses igen og igen - og ikke mindst igen. Men hvis du er én af dem, der er faldet pladask over Googles meget strømlinede og enkle webbrowser Chrome, så behøver du ikke længere klikke dig ind forbi Youtube for at se dine favoritvideoer.

For Chrome har fået en tilføjelse, du straks må hente til browseren. Tilføjelsen hedder S-Youtube Downloader, og giver simpelthen Youtube-videoer et ekstra punkt, der gør det muligt at downloade klippet i forskellig kvalitet.

Hent til mobilen

Hvis klippet er til det, kan du faktisk downloade videoen i fuldt HD på computeren, eller du kan hente en mindre version, der er passende størrelse til mobilen. Det kan stort set ikke gøres meget nemmere.

Der findes også en lignende tilføjelse til Firefox-browseren, som gør det muligt at hente musikken fra Youtube-videoen ned som MP3. Den kan du hente her.

Hvis du kender til andre tilføjelser og ekstra små programmer til webbrowserne, som gør internet-livet lidt nemmere, så sig endelig til.