Android på et budget

Er du på udkig efter en ny smartphone, men er du ikke i humør til at smide en stor portion af din månedslån efter en flagskibsmodel, så har HTC et god

Er du på udkig efter en ny smartphone, men er du ikke i humør til at smide en stor portion af din månedslån efter en flagskibsmodel, så har HTC et godt tilbud til dig. 

HTC Explorer er ”en smartphone til en overkommelig pris,” der kommer med den nyeste version af Android, 2.3.5, og HTCs brugeroplevelse, Sense 3.5.

LÆS OGSÅ: Genistreg fra Philips

Mobilen har en forholdsvis lille 3,2-tommer skærm og en processor, der blot kan levere 600 megahertz. Det er ikke synderlig meget efter dagens standarder, og det betyder blandt andet, at HTC Explorer ikke virker med HTCs filmtjeneste, HTC Watch, og at mobilen ikke viser samme frække 3D-effekter, som Sense 3.5 ellers leverer på firmaets dyrere modeller.

På bagsiden sidder et 3-megapixel kamera, og skal vi tro HTC, så ” er HTC Explorer en enkel og brugervenlig smartphone, som vil give en god brugeroplevelse til folk, der ikke har haft en smartphone før.”

[image:fid:39480]

"HTC Explorer er en smartphone, der er nem at bruge og sætter brugeren i centrum ved at give hurtig adgang til det vigtigste indhold og information", siger Peter Frølund, nordisk direktør for HTC. "HTC Explorer er simpelthen en smartere telefon og dermed et bevis på HTC's engagement i at udvide markedet for avancerede smartphones."

LÆS OGSÅ: Guide: Pimp din lockscreen

HTC nævner ikke prisen i pressemeddelelsen, men vi hører snak om at Explorer vil koste omkring 1.700 kroner uden abonnement, når den lander på butikshylderne senere på året.

Hvad siger I her på Beep? Interesseret?