Aldrig mere kedeligt Windows

En ny baggrund kan give computeren nyt liv, men det kan nogle gange være lidt svært at finde den fede baggrund, der lige passer til dit humør.

En ny baggrund kan give computeren nyt liv, men det kan nogle gange være lidt svært at finde den fede baggrund, der lige passer til dit humør. Programmet Pulse gør det hele for dig. 

Tjenesten lægger selv skiftende baggrunde og login-skærme på din computer, så længe du har givet den et søgeord at arbejde ud fra. Det kunne være 'summer', 'hot girls' eller hvad du nu ellers kunne finde interessant. 

Pulse er netop blevet fyldt op med et hav af nye og lækre baggrunde, der kunne gøre din computer lidt lækre at se og arbejde på. 

Du kan hente Pulse til Vista og Windows 7 her. Hvis du bruger Vista, så kræver det dog også, at du henter .NET framework 3.5 eller nyere. 

Hvis du selv vil lægge baggrund på din computer, så råder vi dig til at klikke ind forbi de minimalistiske og super lækre baggrunde hos Simpledesktops.com, som vi har nævnt et par gange her på beep. 

Kilde: Addictive Tips og ITavisen.no