R og NA med i skatteforhandlinger

16x9
Vestager Foto:

Margrethe Vestager og Naser Khader har nu blevet orienteret om, hvordan forhandlingerne om regeringens skattepakke skal forløbe.

De to partiledere var mandag eftermiddag til korte møde i Finansministeriet, men ifølge eget udsagn blev de ikke præsenteret for noget konkret forslag.

Både Vestager og Khader blev orienteret om processen og fik at vide, at de vil blive tilkaldt i løbet af mandag aften. Her forventer begge, at forhandlingerne bliver reelle.

"Der er grænser for, hvor mange møder, vi kan holde om, hvad vi skal snakke om," som Margrethe Vestager formulerede det efter sit orienteringsmøde med regeringen.

Hun fornemmede, at forhandlerne er indstillet på at finde en løsning inden midnat, som statsminister Anders Fogh Rasmussen har sat som deadline.

"Det er min fornemmelse, at det er deres ambition at gøre det færdigt, som statsministeren har bedt dem om," siger Vestager.

Naser Khader forsøgte at undslå sig udtalelser om sine forventninger til forhandlingerne. Men han håber på, at parterne kan nå et resultat mandag aften.