Adm. direktør forlader TV 2

16x9

TV 2s direktør siger sin stilling op efter 15 måneder på posten

Adm. direktør Per Mikael Jensen for­lader TV 2|DANMARK A/S for at tiltræde en stilling som President og CEO for Metro International i London.
"Jeg har truffet et af de sværeste valg i min karriere. Jeg har haft et fantastisk job i Danmarks stærkeste og sjoveste medievirksomhed, men fik tilbudt et job, som det med min bag­grund var meget svært at sige nej til," siger Per Mikael Jensen.

TV 2s bestyrelsesformand, Niels Boserup, beklager valget, men bebuder, at TV 2 vil fortsætte af de spor, Per Mikael Jensen har lagt.

"Per Mikael har ydet en glimrende indsats i sin tid på TV 2 og har været en motor i virksomhedens ønske om at gå fra at være en tv-station til en medievirksomhed. Den strategi, som bestyrelsen lagde for selskabet i 2005, har han været en stærk drivkraft i at få implementeret, og selskabet har nået ganske mange af de mål, vi har haft."

Per Mikael Jensen tiltrådte posten som direktør i maj 2006 og fratræder med udgangen af oktober.

Per Mikael Jensen selv erkender, at karrieren betød mere end TV 2, da han valgte at sige ja til det nyt chefjob i Metro International.

"Jeg har truffet en egoistisk beslutning, som var rigtig for mig. Det vil være hyklerisk at sige andet. Og hvis der er noget, jeg ikke kan lide i den her verden, så er det hykleri," siger Per Mikael Jensen.

Han forlader TV 2 efter et hektisk år, hvor han både har stået bag lanceringen af TV 2 News, TV 2 Sport og TV 2 Radio.