Efter MC-voldtægt: 50.000 kr. indsamlet

16x9

Motorcykelmiljøet i på Fyn har samlet over 50.000 kroner ind til den 17-årige pige, der blev voldtaget til Fyn MC Festival i sidste måned.

"Med alt hvad der er indsamlet via caremaker, Fyns MC Festival, direkte overførelse til bankkontoen, har vi pr. dags dato indsamlet 50.900 kr." skriver gruppen Bikers United mod voldtægt på Facebook.

På indsamlingssiden fremgår det, at 20 procent at pengene skal gå til en dusør, der skal hjælpe med at fange gerningsmændene. Resten går skattefrit til den 17-årige pige, der var på arbejde i et madtelt den aften, hvor hun blev voldtaget.

- Jeg er meget imponeret over, hvor mange, der allerede nu har støttet og bakket op. Det er helt vildt, har præsident i HDCC MC, René Jersild, tidligere sagt til tv2.dk.

Motorcykelklubberne, der står bag indsamlingen, håber, at den kan være med til at finde frem til de to mænd, der mistænkes for voldtægten.

- Vi vil gerne hjælpe pigen videre efter denne forfærdelige oplevelse. Og så håber vi, at en dusør, kan få folk, der ved noget eller har dårlig samvittighed til at melde sig.

Pigen blev voldtaget under motorcykeltræffet i Tusindårsskoven, da hun forlod madteltet på pladsen mellem klokken 22 og 23. Hun fik stoppet noget tøj i munden, så hun ikke kunne skrige. Den ene mand holdt hende fast, mens den anden voldtog hende.

Efterfølgende blev hun fundet bevidstløs i et krat ved en grusvej i området.

Mændene tale dansk - den ene lidt hæst.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte Fyns politi på telefon 114 eller 66 14 14 48.