Tog fupmedicin: Mit øje kunne være eksploderet

16x9

Annelise skiftede sin medicin mod grøn stær ud med Kyani_juice, men det kunne være endt galt

Kyani-juicen kan ifølge firmaet bag helbrede og kurere alvorlige sygdomme som kræft, diabetes og grøn stær.

Sidstnævnte øjensygdom lokkede Annelise Schollert til at prøve det mirakuløse produkt. Hun byttede derfor sin normale medicin ud med Kyani-juicen, men det kunne være gået grueligt galt, fortæller hun til tv2.dk.

- Trykket i mit øje skal normalt ligge på 18, men det steg til 32. Jeg var heldigvis opmærksom, for det lød jo for godt til at være sandt. Men hvis det var fortsat med at stige, så var mit øje eksploderet, og jeg var blevet blind, siger Annelise Schollert, der hurtigt vendte tilbage til sin normale medicin.

Derfor er den 54-årige skolelærer noget chokeret over, at Kyani lover mirakuløs helbredelse, når juicen ikke kan leve op til beskrivelsen, som Operation X torsdag aften kunne afsløre.

- Det er fuldstændig forfærdeligt, at det skal gå ud over folk, der ikke ved bedre. Det er vanvittigt, at de tør skrive, at det virker mod det. Jeg var heldigvis opmærksom, men hvis jeg havde haft kræft, var jeg også hoppet på den. Når man fejler noget, tænker man ikke helt klart, siger Annelise Schollert.

Annelise Schollert har også en datter, der igennem flere år har lidt af en svær depression.

Da datteren hørte om vidunderproduktet, der også skulle hjælpe mod stress, ville hun derfor prøve det. Men det måtte moren standse.

- Det var en virkelig slem depression, og det har taget hende fem år at komme tilbage på banen. Så jeg måtte sige nej, for jeg ved, at det er fup og svindel, men det er desværre svært at bevise, siger Annelise Schollert.

I tv-klippet herunder kan du se, når Morten Spiegelhauer fra Operation X konfronterer svindleren og Kyani-bagmanden Peter Jakobsson.