- Hvorfor lukker I først narko-gruppen nu, Facebook?

16x9

Marlene anmeldte narko_gruppe til Facebook for uger siden. Først efter TV 2_indslag er den lukket

For flere uger siden anmeldte Marlene Facebook-gruppen "jeg helt ramt" til Facebook. En gruppe med mere end 2000 medlemmer, hvor der åbenlyst bliver handlet med hårde stoffer som ecstasy og coke.

Men efterfølgende har Marlene ikke hørt en lyd fra Facebook, og gruppen har levet videre - på trods af at salget af de ulovlige stoffer er fortsat med uformindsket styrke i gruppen.

Først efter at TV 2 Nyhederne her til aften har bragt historien om gruppen, er den blevet lukket.

- Det er vel en måned siden jeg anmeldte gruppen. Og jeg har forsøgt at gøre det igen siden, da jeg kunne se der ikke skete noget. Men så fik jeg bare en meddelelse om, at gruppen allerede var blevet anmeldt, fortæller Marlene til tv2.dk.

Er bare bryster værre end stoffer?
Marlene er dybt forundret over, at Facebook ofte er meget hurtige til at slette billeder og grupper, der eksempelvis viser billeder med bare bryster, mens de tilsyneladende har meget lidt travlt med at forhindre salg af hårde stoffer via deres side.

- Jeg kan virkelig, virkelig ikke forstå, hvorfor billeder af et par bryster skal slettes med det samme, mens åbenlyst salg af narko har fundet sted, uden at de gør noget. Man kan jo se beviserne helt tydeligt inde i gruppen. Det er langt ude, synes jeg. Det er jo så vildt, det der har kunnet foregå.

Marlene er ikke i tvivl om, at det udelukkende er fordi TV 2 har bragt historien, at gruppen nu er blevet slettet.

- Det er kun fordi I har valgt at bringe det i nyhederne, at gruppen er fjernet. Det er jeg helt sikker på. Ellers ville handlen være fortsat derinde. Og jeg er glad for, at det nu er blevet fortalt til familier rundt omkring i landet, hvad det er deres børn og unge kan gå ind på så let som ingenting. For den her gruppe har virkelig kunnet "hjælpe" børn ud i misbrug.

tv2.dk har forsøgt at få en kommentar fra Facebook. Det er endnu ikke lykkedes.

"Marlene" har ønsket at være anonym. TV 2 kender hendes rigtige identitet.