Politi: Kender du denne t-shirt?

Politiet mangler hjælp til at finde to røvere fra Ølgod

To unge mænd begik røveri mod Supermarkedet Kiwi i Ølgod mellem Varde og Skjern den 21. januar. Det er endnu ikke lykkedes politiet at fange de to røvere, så nu beder de om hjælp fra TV 2s seere.

Kort før klokken 22 kom to mænd ind i butikken og med hver deres pistol truede de ekspedienten til at udlevere et kontantbeløb, samt nogle kartoner cigaretter. Herefter stak røverne af fra stedet til fods. Røverne fik kun udleveret et mindre kontantbeløb.

Begge røvere beskrives som yngre mænd, mellem 18 og 20 år og omkring 175 til 180 cm høje. Den ene beskrives som dansk af udseende, iført en sort elefanthue og bevæbnet med en pistol. Den anden beskrives som mørk i huden, iført en blå skjorte, sorte bukser og ligeledes iført en sort elefanthue og bevæbnet med en pistol.

T-shirt med neonbogstaver
Den første gerningsmand bar en ret signifikant sort t-shirt med neonfarvede bogstaver, som dannede ordet Volcom.

- Det er en trøje af mærket Volcum som hovedsageligt bliver benyttet i skaterkredse, forklarer Ole Steffensen, faglig leder ved lokalpolitiet i Varde.

Udover den neonfarvede t-shirt har politiet ikke mange spor at gå efter. Så nu håber de, at seerne kan hjælpe med at fælde gerningsmændene.

- Jeg er af den opfattelse, at der ud fra signalementet og de gode overvågningsbilleder, som findes fra forretningen, må være nogle, der ved hvem de to gerningsmænd er, siger Ole Steffensen.

Ved nogen hvem mændene på billederne er, kan man kontakte Syd- og Sønderjyllands Politi på76 11 14 48.