Kaos-TV: Vi har ikke set Holger i årevis

Kaos-TV bekræfter over for tv2.dk, at den mand, der i går afbrød Statsminister Helle Thorning-Schmidts (S) pressemøde, er tilknyttet den lokale tv-station, men de har ikke set noget til ham i flere år.

"Han har lavet ting for os, men jeg vil tro, at det er to et halvt, tre år siden, at vi sidst har set noget til ham," fortæller medstifter og tidligere formand for Kaos-TV Ole Henriksen til tv2.dk.

Manden har fået sit pressekort, fordi han har arbejdet det påkrævede antal timer for Kaos-TV. Og det er angiveligt med det pressekort, at han fik adgang til det møde, han endte med at blive smidt ud fra. Ole Henriksen bekræfter, at manden hedder Holger, men kan ikke umiddelbart huske hans efternavn.

"Det er freelancere det hele, og det er længe siden, at vi har set ham," forklarer han.

Ole Henriksen siger, at han betragter det hele som en happening:

"Han brugte sit pressekort til at komme ind til et møde, hvor han havde noget at sige. Han var sur over, at nogle stiller spørgsmål til statsministerens skattesag."

Kaos-TV har endnu ikke besluttet, om stationen skal vise eventuelle optagelser fra pressemødet, hvis manden fik lavet nogen.

"Kommer han, så kigger vi på det, og måske sender vi det, måske ikke," siger han.

Politiet oplyser, at de ikke gør mere ved sagen.

Kaos-TV sender under kl. 0.30 til 2.30 natten til fredag på Kanal Hovedstaden.

BT har talt med manden, der oplyser, at han er 44 år, hedder Holger, stammer fra Aarhus, men har boet de sidste ni måneder i en større stationsby på Sjælland. Han vil ikke have sit efternavn frem.