Danmarks ivrigste debattør fundet død

En af Danmarks mest effektive læserbrevskribenter og internetdebattører er død. Fredag blev han fundet død i sit hjem på Nørrebro, skriver fagbladet Journalisten.

Bo Warming, som mest af alt kunne beskrives som en farverig karakter, kunne ytre sig om alt og alle. han skrev ofte op mod 30 læserbreve om dagen.

Hans stil var præget af frie associationer, krydret med citater alle steder fra, og hvad han selv kaldte "telegramstil".

Warming deltog i masser af debatter, med et politisk udgangspunkt i nærheden af Fremskridtspartiets stifter Mogens Glistrup. Glistrup var Warmings helt store forbillede. Blandt andet var det Warming, der stod bag hjemmesiden Glistrup.com med citater fra netop Mogens Glistrup. Bo Warming var ligeledes den første dansker, der blev dømt for racistiske udtalelser på nettet.

Han var af den opfattelse, at Islam er en ideologi, der er farlig for verden, og at prostitution skal være en naturlig og integreret del af det danske samfund.

Bo Warming, var oprindeligt uddannet kemiker, men istedet valgte han altså at kaste sig over en karriere som debattør. Desuden var han også kendt for sin noget frigjorte kropspolitik, hvor han blandt andet yndede at gå rundt kun iklædt en lille klud foran sine kønsdele. Han udøvede blandt andet flere eksperimenter med urin og afføring, som havde til formål at hjælpe invalide og gamle, der ikke kan gå på toilettet selv.