57-årig Cindy holder sig kunstigt ung

VIDEO: Se kvinden der selv siger, at hun ser yngre og yngre for, hvert år der går

Den 57-årige Cindy Jackson er blevet et ikon for de kvinder, der ikke stiltiende vil se til, når alderen begynder at æde af deres ungdommelige skønhed. Med mere end 50 operationer er hun den kvinde i verden, der har fået mest plastikkirurgi. Noget hun er stolt af.

"Jeg er blevet fedtsuget fra taljen og ned til knæene. Jeg har fået større bryster. Og fem ansigtsløftninger. Min overlæbe er blevet hævet. Den var for lang. Jeg har et implantat i underlæben. Jeg har fået fjernet poserne under øjnene og overskydende hud over. Jeg har fået opereret kæbebenet og hagen mindre," remser hun op over for TV 2 | NYHEDERNE:

I disse dage gæster hun København, hvor hun skal deltage i landets førsteanti-aldringsmesse, og hun skal holde flere foredrag om, hvordan hun holder sin krop ung.

"Jeg bliver jo også ældre, men det skal ske på mine betingelser. Og det fungerer godt for mig. Jeg ser yngre ud, end jeg er, og jeg føler mig også meget yngre," fortæller hun.

Ud over sine mange operationer bruger hun også forskellige hormoner, herunder et som hun sprøjter ind i låret med en kanyle. Hun erkender, at det er ekstremt, men siger, at mange førende skuespillere også gør det - bl.a. Sylvester Stallone.