11 anholdt efter kampen i Parken

Aftenens kamp i Parken mellem FC København og Brøndby var på forhånd ventet med spænding i forhold til, om de to holds fans kunne opføre sig ordentligt. Det gik fint op til kampen, men siden gav romerlys og hærværk ridser i lakken.

"Der er anholdt 11 personer i forbindelse med kampen," fortæller pressevagten ved Københavns Politi, James Keiwe, til tv2.dk. Anholdelserne dækker over alt fra vold mod tjenestemand over hærværk og gadeuorden til en mand, der løb ind på banen under kampen.

Ikke tilfredse med opførsel på stadion
I begyndelsen af anden halvleg var der desuden en hel del romerlys tændt blandt brøndbytilhængerne, som videoen her viser, og det er noteret hos politiet.

"Under kampen er vi bestemt ikke tilfredse med det forløb, der har været inde på selve stadion, særligt på brøndbyafsnittet med alt det fyrværkeri. Det gider vi simpelthen ikke se, det er ikke i orden. Og efter kampen med alle de stole, de har ødelagt og kastet mod hinanden. Det er ikke i orden," siger James Kiewe.

Brøndby tabte kampen
Han understreger dog, at langt flertallet af de to holds fans har opført sig ordentligt.

Efter kampen fulgte politiet en række grupperinger rundt i København, for at holde øje med, om der opstod ballade andre steder, men det blev ved de 11 anholdte, der alle vil blive løsladt efter endt afhøring.

De hårdt prøvede brøndbyfans måtte se deres hold tabe 1-0 til Superligaens nummer et, FC København. Dermed ligger Brøndby fortsat på ligaens sidsteplads.