TV 2 lancerer ny kanal: TV 2 FRI

TV 2 lancerer nu en ny tv-kanal, der får navnet TV 2 FRI. Kanalen bliver Danmarks første fritids­ og frilufts­kanal med fokus på have, hobby, mad, gør-det-selv, bolig, vejr og meget mere til seernes nære liv.

Kanalen hylder den aktive fritid og gi­ver seerne programmer med høj nyttevær­di, som kan omsættes til forbruger­oplysninger, gode råd og oplevelser. Kanalen går i luften i foråret 2013, og et af kanalens flagskibe vil være et dagligt to-timers magasinprogram, som sendes direkte fra et studie tæt på naturen.

Velkendte og hyggelige værter byder sammen med dygtige eksperter indenfor i et frirum, hvor der er god tid til nærvær omkring hverdag, natur, livsstil og fritid

"Det er en glædens dag på TV 2 i dag. Efter flere års ventetid er vi nu klar med en ny kanal, og vi byder TV 2 FRI velkommen i familien næste forår. Vores nye lillebror supplerer de øvrige TV 2­kanaler på fortrinlig vis, og jeg er stolt af at kunne præsentere en kanal, der rummer det nære, det nyttige og det kernedanske - alt det, vi i virkeligheden sætter allermest pris på," siger TV 2s administrerende direktør, Merete Eldrup.