Kvinde fundet død i strandkant

16x9

En 36-årig kvinde er søndag eftermid­dag fundet livløs i strandkanten ved Vigsø Bugt Feriecenter ved Hanstholm.

Hun blev fløjet til Aalborg Sygehus, hvor lægerne kæmpede for at redde hendes liv, men hun afgik ved døden oplyser vagtchef Kjeld Nedergaard, Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet anser de omstændigheder, hvorunder kvinden blev fundet, for mistænkelige. Derfor er der indledt en politiundersøgelse, som skal klarlægge, hvordan hun er havnet i strandkanten.

Var kun iført bh og cowboybukser
"Kvinden havde kun cowboybukser og bh på, da hun blev fundet. Det, synes vi, er lidt mærkeligt, og derfor har vi blandt andet sendt hundepatruljer ud for at finde resten af hendes tøj," siger Kjeld Nedergaard.

Derfor har politihunde søndag eftermiddag undersøgt stranden og klitterne omkring det sted, hvor kvinden blev fundet, for at finde resten af hendes tøj.

Men foreløbig er hendes tøj ikke fundet.

Boede på center med mand og børn
Ydermere har hun nogle skader i ansigtet, men de kan stamme fra sten i strandkanten, oplyser vagtchefen.

"Der er sten på kysten, og det kan ikke udelukkes, at det er der, skaderne stammer fra. Det vil blive fastslået ved et ligsyn senere søndag," siger Kjeld Nedergaard.

Kvinden, der er fra Myanmar - tidligere Burma - boede på Vigsø Bugt Feriecenter sammen med sin mand og parrets to mindreårige børn. En del af centret bruges til indkvartering af asylansøgere.

Kvindens mand var søndag på Thisted politistation med en tolk for at få meddelelsen om dødsfaldet og for at forklare om hustruens færden frem til det tidspunkt, hvor hun blev fundet på stranden.

Efterforskere afhører desuden beboere på centret for at høre, om nogle kan give oplysninger om kvindens færden.