27-årig lærer sigtet for elevsex

16x9

En 27-årig gymnastiklærerinde fra Himmerlands Ungdomsskole er sigtet for at have dyrket sex med to 16-årige elever. Hun har erkendt forholdet.

"Lærerinden er sigtet for overtrædelse af straffelovens paragraf 223, der handler om samleje med elever," siger Jens Severinsen, anklager ved Midt- og Vestjyllands Politi til BT.

Lærerinden havde samleje med drengene ad flere omgange. De seksuelle udskejelser stod på i de sidste par måneder af 2011 på elevernes værelser og i gymnastiksalen.

Misbruget blev ifølge kilder på efterkolen opdaget, fordi de to elever, pralede med, at de havde nedlagt deres 11 år ældre lærerinde.

Skolens ledelse fik nys om sagen, der blev undersøgt, hvorefter lærerinden blev fritstillet og sagen politianmeldt.

Efter skolens politianmeldelse har lærerinden fortalt til politiet, at de to drenge afpressede hende for 3.000 kroner hver, for at de skulle holde tæt om ulovlighederne.

"Drengene blev derfor sigtet for afpresning, hvilket de også efterfølgende har erkendt. Så de har nu fået en bøde på 1.500 kroner hver, og har hver især måttet betale 3.000 kroner tilbage til hende," siger politianklager Jens Severinsen.