Sårede lå på gaden efter knivstik

Tre personer er nu anholdt efter et voldsomt slagsmål på morgenværtshuset Café Louise på Nørrebro i København.

Slagsmålet udviklede sig og endte med, at seks personer blev stukket med kniv. Én af dem døde, inden han nåede frem til Rigshospitalet. Et andet offer er i kritisk tilstand, oplyser politiet til TV 2.

"Da vi kommer frem er der op mod 100 personer på stedet. Der er tumultagtige scener og sårede mennesker, der ligger på gaden. Der er benyttet slagvåben og stikvåben, og vi har anholdt tre mulige gerningsmænd indtil nu," siger Kristian Aaskov, central efterforskningsleder ved Københavns Politi til TV 2.

Tumultagtige scener
De tre personer, som politiet har anholdt, befandt sig i nærområdet og havde skader, der kunne stamme fra slagsmålet på Café Louise.

Selv om klokken var syv om morgenen under tumulten, var der omkring 100 personer til stede på værtshuset. Derfor er der mange vidner til slagsmålet.

"De (vidnerne, red.) har fortalt, at det starter som et slagsmål indenfor og udvikler sig til, at det fortsætter udenfor, og det ender med, at nogen bliver stukket med kniv. De er naturligvis meget rystet, og de får nu krisehjælp," siger Kristian Aaskov.

Naboer: Stedet bør lukkes
Det er ikke første gang, at der bliver dræbt nogen på Café Louise I 2009 blev en person skudt på stedet, og naboerne mener nu, at værtshuset bør lukkes.

"Stedet er en pestilens for os. Der er larm og ballade hver morgen i weekenderne og også nogle gange i hverdagene, hvor der helt op ad formiddagen kan være tumult foran værtshuset," skriver Frederik Faurby, en nabo, ifølge Ritzau på Facebook.

Han undrer sig over, at caféen har kunnet beholde bevillingen efter de mange tilfælde af uro og vold.

Foreløbig er politiet stadig talstærkt tilstede i området. Der ledes bl.a. stadig efter et gerningsvåben. Politiet oplyser, at flere nationaliteter var indblandet i slagsmålet.