Kørte nøgen hjem med tog efter overfald

16x9
s­tog Foto:

Den 17-årig pige fra Brøndby der natten til tirsdag blev overfaldet og mishandlet af tre 15-årige piger ved Karlslunde Sø måtte køre nærmest nøgen hjem i toget, efter overfaldet.

"Politiet blev kontaktet af pigens forældre, der kunne oplyse, at hun var kommet nøgen hjem til sin bopæl i Brøndby," fortæller efterforskningsled­er Kim Lech fra Midt- og Vestsjællands Politi.

"Hun har fået en trøje af en, der kom forbi, og er faktisk kørt nøgen hjem med toget. Så det er en meget alvorlig sag," fortæller Kim Lech.

Pigen havde aftalt at mødes med de tre andre piger fra Karlslunde, og sammen var de gået ned til søen.

Her kom de op at skændes, og det resulterede i, at den 17-årige pige blandt andet blev sparket på kroppen og i hovedet, brændt med en cigaret og en lighter, truet og fik sit tøj revet af.

De tre piger, der alle bor på en institution i Greve, blev anholdt på deres bopæl tirsdag formiddag, oplyser Kim Lech til tv2.dk. De bliver alle tre fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Roskilde onsdag formiddag med krav om fængsling.

Da de er under 18 år vil de, hvis dommeren vælger at følge anklagerens begæring, live surrogatfængslet.

Lokalpolitiet i Karlslunde vil gerne høre fra vidner, der har set eller hørt noget omkring Karlslunde Sø mandag aften omkring klokken 23.