Michael Trangbæk

16x9

44 år
Bor i Hellerup med sin kæreste
Født og opvokset i Århus
Tidligere reporter og vært på TV 2 | ØSTJYLLAND, ansat i TV 2s nyhedsafdeling senest som souschef på TV 2|FINANS.

Hvad forventer du dig af jobbet på TV 2 NEWS?

"Det er en stor og udfordrende opgave, som jeg både er stolt og ydmyg over at være med til - det tager jeg som en stor cadeau - og så forventer jeg, at jeg udvikler mine kompetencer som journalist."

Hvad forventer du dig af TV 2 NEWS?

"Jeg forventer, at TV 2 NEWS bliver det førende medie i Danmark. Jeg forventer, at vi kommer først, at vi har de vigtigste historier, og at vi får en stor variation af nyheder."

Hvem er dine journalistiske forbilleder?

"Jeg kan virkelig godt lide Jes Dorph-Petersen for hans afslappede og kompetente stil og Reimer Bo for hans kontante flabethed."

Hvilke historier/begivenheder glæder du dig til at dække på TV 2 NEWS?

"Jeg vil sige som Dan Turell, at jeg holder af hverdagen - på godt og ondt - men jeg glæder mig selvfølgelig til de dage, hvor der sker noget stort. Det er der, vi for alvor skal træde i karakter - der skal danskerne myldre ind på TV 2 NEWS."

Hvad laver du, når du holder fri?

"Jeg læser, sejler, spiller tennis, kører sportsvogn, cykler, spiser god mad, drikker franske årgangsvine og slapper af med min kæreste."

Hvad er din sjoveste/pinligste oplevelse på tv?

"For 15 år siden, da vi dækkede kommunalvalg på TV 2|Østjylland, kastede vi os ud i et interview af en politiker. Vi stillede en masse kritiske spørgsmål, indtil han efter tre-fire minutter kunne bryde ind og fortælle, at han altså ikke var konservativ, men grøn."