Tysker er sikker: Jeg så Madeleine på fly

16x9

Den forsvundne pige kan være set i lufthavnen på spansk ferieø

Det britiske politi undersøger lige nu om en britisk pige om bord på et fly fra Ibiza til München kan være den forsvundne Madeleine McCann. Det skriver den britiske avis The Sun.

En tysk forretningsmand, 42-årige Frank Bode, er så sikker på, at det var Madeleine McCann, at han straks efter ankomst til München kontaktede den specielle enhed "Find Madeleine" i Storbritannien.

Bode spottede pigen i lufthavnen på Ibiza og fortæller:

"Min intuition fortalte mig, at den lille pige - som var mellem syv og 10 år - kunne være Madeleine. Hun virkede ikke til at passe ind med resten af familien. Hendes far var tydeligvis tysker, ligesom hendes to brødre - som begge var omkring 12 år - men hendes mor virkede britisk," siger Frank Bode.

Han siger videre:

"De talte alle sammen tysk - undtagen pigen, som jeg hørte tale britisk engelsk."

Pigen var nervøs og stammede
Han tog et billede af pigen i bussen, der skulle kører flypassagererne fra lufthavnen til flyet. Det er dog svært at se, hvordan pigen på billedet ser ud, da billedet er meget rystet.

Derudover holdt han øje med familien under den to timer lange flyvetur til München.

"De to drenge rørte hende på en underlig måde, og pigen virkede ikke som om hun var i sit rette element - nervøs og stammende. Hendes mor - som slet ikke lignede hende - var en mærkelig kvinde, som slet ikke talte under hele turen," siger Frank Bode.

Kate og Gerry McCanns forældre er blevet oplyst om de nye informationer, siger parrets talsmand.

Madeleine, som ville være ni år i dag, forsvandt fra en ferielejlighed i Praia da Luz i Portugal den 4. maj 2007.