Vidne: Når man er sur, overreagerer man

Der er mange versioner af, hvorfor der blev skudt på Vollsmose Torv mandag aften - og hvem der var målet.

TV 2 Nyhederne har i dag talt med adskillige mennesker i Vollsmose om sagen - og en af dem er 18-årige Mohammed, som ikke ønsker sit efternavn frem.

Mohammed har boet i Vollsmose hele sit liv. Han var til stede ved ramadan-festen, der endte i skyderi sent mandag aften.

"Jeg sad i en karrusel ved siden af mine to søskende. Der kommer to biler, og de stiger ud af bilen og begynder at skyde mod folk, der er i tivoli," siger han til TV 2 Nyhederne,

"Så begynder folk at løbe og stikke af og springe over pighegn."

Sure over, at børn kunne være blevet skudt
Det har tidligere været fremme, at en stor gruppe, bevæbnet med knive og køller, senere på natten gik på jagt efter en person på skadestuen i Odense.

Og ifølge Mohammed var årsagen, at de var vrede over skyderiet i Vollsmose - og derfor var på jagt efter en af gerningsmændene, som var på skadestuen.

"Jeg tror bare, de vil have fat i den mand, der har været med til at skyde i Vollsmose og det er ikke meningen, at de skal skade nogen inde i skadestuen - men de er bare sure over, at det kunne gå ud over deres børn. Vi taler om børn, der kunne blive ramt af skud," siger den unge mand, som oplyser, at han ikke selv var blandt personerne, som var inde på skadestuen.

"Når man er så sur, så laver man ting, men ikke tænker over. Man overreagerer for meget - og når man så har gjort de ting, så fortryder man de ting, som man har gjort."

To personer blev i dag varetægtsfængslet for drabsforsøg i Vollsmose mandag aften.

Beboere: Det var rocker-typer
TV 2 har talt med flere beboere i Vollsmose, som oplyser, at der var tale om et sammenstød mellem to grupper - fem drenge fra "den hårde kerne" i Vollsmose og modstanderne var personer fra rockermiljøet.

Ifølge beboerne kom der ni personer til stedet - i to biler og på en scooter. Flere af personerne skulle tilhøre en støttegruppe til rockeraspiranterne AK81.

Og beboerne har fortalt, at der var tale om, at personerne med rockerrelationer ville demonstrere deres magt i området.

Politiet vil ikke oplyse, om man mener, at voldsepisoden kan være rockerrelateret.