Sareen fik det dårligt på direkte tv

16x9

Ligestillingsminister Manu Sareen måtte forlade TV 2 NEWS_studie kort inde i interview

Ligestillings- og kirkeminister Manu Sareen (R) deltog i morges i et interview på TV 2 NEWS om dagens Copenhagen Pride i København.

Men kort inde i interviewet måtte en tydeligt utilpas Manu Sareen tage sin mikrofon af jakkens revers og forlade studiet, mens han skar ansigt og tog sig til hovedet.

Et indslag blev straks sat på, og studievært Lasse Sjørslev fik efterfølgende forklaret seerne, hvad ildebefindendet skyldtes.

"Manu Sareen forlod studiet, fordi han fik det dårligt. Jeg skulle hilse og sige, at han har det godt nu, og at det simpelthen er fordi, han får noget smertestillende medicin, fordi han har fået trykket fire ribben. Noget medicin, han altså fik det dårligt af," forklarede Lasse Sjørslev.

En ambulance blev kaldt til Teglholmen , hvor TV 2 holder til. Manu Sareen kunne dog selv gå ud til ambulancen.

Her til formiddag skriver Manu Sareen dette på sin Facebook-profil;

"Kære alle, midt i et interview i morges på TV2 News om Copenhagen Pride blev jeg dårlig og måtte desværre forlade studiet midt i udsendelsen. (Undskyld til den forbløffede studievært Lasse Sjørslev). Jeg har det helt fint igen. Det korte ildebefindende skyldes sandsynligvis, at jeg har taget noget ret stærkt smertestillende medicin, som jeg ikke har kunne tåle. Forleden spillede jeg fodboldkamp og fik trykket nogle ribben. Nu tager jeg den lige med ro et par timer. God dag til jer alle - og god pride i øvrigt !!"

Det er før set, at politikere får det dårligt i det offentlige rum. I oktober 2011 fik Ole Birk Olesen (LA) hjerteflimmer under et kulturnatarrangement på Borgen.

I oktober 2009 faldt Johanne Schmidt-Nielsen (EL) om på talerstole i folketinget på grund af et ildebefindende.