3F åbner dør på klem for forhandlinger

"Jeg vil gerne sige, at jeg synes faktisk, vi er kommet der til i den sag her, at underholdningsværdien er blevet så stor, at vi vel bør sætte os ned omkring et bord, og så se efter om vi ikke kan få fundet en løsning på den sag her i Vejle," lød det fra 3F's formand Poul Erik Skov Christensen i TV 2|NYHEDERNE klokken 19.

De overraskende ord faldt midt i et direkte interview om de mange konflikter, 3F har haft med den kristelige fagforening Krifa i de seneste år.

I øjeblikket verserer der 25 konflikter rundt om i landet mellem 3F og Krifa, men det er blokaden af restaurant Vejlegården, der har taget al opmærksomheden.

"Vi er kommet i en situation, hvor politikere, og Gud og hver mand, og alle mulige folk, der ikke har noget med den her sag at gøre, blander sig i det. Sagen er kørt op i et niveau, så man tror det er løgn," forklarede Poul Erik Skov Christensen.

Både restauratør på Vejlegården Amin Skov Badrbeigi og 3F i Vejle har modtaget dødstrusler, og hackere har lagt 3F's hjemmeside ned.

"Vores medarbejder på kontoret i Vejle bliver truet på livet. I morgen må vi sætte aflytning på, så vi kan være sikre på, hvem det er, der opfører sig på denne her måde," sagde 3F-formanden.

Han vil nu forsøge at få et møde med i stand med restauratøren på Vejlegården Amin Skov Badrbeigi.

"Når det er sådan, at han siger, at han ikke vil forringe løn og arbejdsforhold i forhold til det, der er i vores overenskomst, så må det være muligt for os at finde en eller anden løsning, der sikre det ikke sker," sluttede Poul Erik Skov Christensen.