Hackere lægger 3f.dk ned igen

16x9
3F lagt ned af hackere Foto:

Hjemmeside vil være lukket, indtil 3F indgår forlig med restaurant, siger hackere

Fagforbundet 3F's hjemmeside er endnu engang blevet gjort utilgængeligt af hackere. Det samme er 3F's telefonsystem og mit3f.dk.

Det skyldes, at 3F blokerer Restaurant Vejlegården, fordi restauranten har tegnet overenskomst med Kristelig Fagforening i stedet for 3F. Derfor har backere besluttet sig for at blokere for 3F.

En person - der på det sociale medie Twitter kalder sig Elan0r, og siger han er medlem af hackergruppen "We Are Anonymous - oplyser til nyhederne.tv2.dk, at hjemmesiden var oppe at køre indtil klokken 12.

Den er nu lagt ned igen, fordi 3F ikke inden det angivne tidspunkt forsøgte at finde frem til en løsning med Vejlegården.

På Twitter skrev Elan0r således:

"Klokken 12! Har intet hørt fra jer! I får yderligere 30 min til at reagere på om I ønsker en dialog med Vejlegården ellers booom."

I den nyeste Twitter-opdatering står:

"3F vi går snart på weekend, og lader tingene køre, så step up hvis i vil online igen."

Vi åbner op på søndag fra kl. 9-12
Til nyhederne.tv2.dk oplyser Elan0r, at både 3f.dk og mit3f.dk vil være lagt ned, indtil 3F indgår forlig:

"Dog vil vi åbne op søndag fra 9-12 så folk kan indberette dagpenge. Vi har modtaget respons fra 3F i går, hvor de skriver, at vi ikke er en fare for dem ­ og at vores indsats ikke er noget, de kigger på," skriver Elan0r.

Skåner Vejle Amts Folkeblad indtil videre
Hackergruppen "We Are Anonymous" havde også planlagt at lægge Vejle Amts Folkeblads hjemmeside ned, fordi avisen efter trusler fra 3F har besluttet ikke at ville køre annoncer for Restaurant Vejlegården.

"Men ifølge deres egen hjemmeside er avisen ved at undersøge alternative metoder for at få Vejlegårdens annoncer med. Så indtil videre lader vi dem være. Dog er deres annoncemail blokeret pt., indtil vi hører mere fra dem."

Det har endnu ikke været muligt at få en kommentar fra 3F.

"Vi har ledt efter alternative tryksteder"
I en leder i Vejle Amts Folkeblad skriver redaktør Mogens Gregers Madsen, at avisen arbejder på at finde en løsning, så Restaurant Vejlegården igen kan annoncerer:

"Vi har ledt efter alternative tryksteder, der ikke var berørt af konflikten. Og vi arbejder på at finde en alternativ løsning på annoncer til Vejlegården. Så det er bestemt ikke mangel på vilje, men som virksomhed er vi nu engang bundet af de regler, der er gældende dansk lov. Om vi kan lide dem eller ej."