VIDEO: Her er formodet bombemand

Bulgariens regering har frigivet video­optagelser af en mand, som mistænkes for at have sprængt sig selv i luften ved onsdagens bombeanslag mod israelske turister i Burgas.

Videooptagelserne viser en hvid mand med meget langt, lyst hår, som muligvis var en paryk.

På optagelserne kan man se manden gå rundt i lufthavnen, hvor bomben blev bragt til udløsning. Han var iført en blå t-shirt, shorts, hvide sportssko, en baseballkasket og solbriller.

Videoen er torsdag blevet vist af flere tv-kanaler i landet sammen med opfordringer til offentligheden om at hjælpe med oplysninger.

Israel henter de døde hjem
Eksplosionen i Burgas lufthavn ved Sortehavet kostede fem israelske turister, chaufføren og selvmordsbombemanden livet.

Over 30 blev såret ved bombeeksplosionen.

Et israelsk hold bestående af redningsmandskab og militærfolk er ankommet til Bulgarien, hvorfra de skal hente ligene og de sårede hjem, rapporterer israelsk radio.

Israels forsvarsminister Ehud Barak siger torsdag til israelsk radio, at den libanesiske Hizbollah-milits har udført angrebet på vegne af præstestyret i Teheran.

"Dem, der umiddelbart gennemførte det, var folk fra Hizbollah, men de har selvfølgelig konstant haft støtte fra Iran," siger Barak til israelsk radio.

Israel: Iran står bag angreb
Israels premierminister, Benjamin Netanyahu, udpegede øjeblikkeligt Iran som ansvarlig for angrebet og advarede om, at der vil komme en "kraftig" reaktion.

Terrorhandlingen var det seneste i en serie af angreb, der tilskrives Iran, mod israelere og jøder bosiddende uden for Israel.

Iran har torsdag fordømt alle terrorhandlinger.