FOTO: Hemmelig kærligheds­erklæring afsløret

16x9
Winston og Janet Howes Foto:

I 15 år var en mands kærlighedserklæring til sin afdøde hustru usynlig for verden. Men så en dag...

En usædvanlig og hidtil hemmeligholdt kærlighedserklæring er nu blevet afsløret. Det skriver Daily Mail.

Historien starter helt tilbage i 1960. Det år mødte Winston Howes sit livs Janet i England. To år senere blev parret gift.

Parret levede lykkeligt på en landejendom nær Wickwar i Gloucestershire, indtil Janet i 1995 pludselig døde af sygdom.

Midt i sin sorg over konens død, besluttede Winston sig for, at lave et varigt minde for Janet.

Han plantede tusindvis af små egetræer på familiens ejendom og efterlod et hjerteformet hul i midten, hvor hjertets spids pegede i retning mod Janets barndomshjem.

Siden har egetræerne vokset sig store og er blevet til en frodig eng, hvilket har gjort Winstons hjerte til Janet endnu tydligere.

Alligevel har den 70-årige mands kærlighedserklæring indtil nu, været en velbevaret hemmelighed.

Engen kan nemlig ikke ses fra vejen og det var først, da en mand 15 år senere tilfældigvis fløj hen over engen i luftballon, at verden fik historien om Winstons hyldest til sin kone gennem 33 år.

"Jeg kom på ideen med at lave et hjerte i midten af marken, efter Janet døde. Jeg syntes, det var en fin ide, det var et øjebliks inspiration og jeg plantede tusindvis af egetræer. Da det var gjort, placerede vi en bænk i marken med udsigt over bakken, hvor hun plejede at bo," fortæller Winston Howes til Daily Mail.

"Jeg går nogle gange derhen bare for at sidde og tænke over tingene. Det er en dejlig og evig hyldest til hende og det vil det være i mange år frem."